Technisch directeur

‘Bewustwording creëren bij spelers zodat ze niet failliet gaan’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Veel profvoetballers zien hun bankrekening tijdens hun carrière met de maand groeien, maar als hun carrière eenmaal stopt, houdt dat op. Al in 2013 bleek uit een onderzoek van XPro dat 65 procent van de voetballers uit de Premier League vijf jaar na het beëindigen van hun carrière failliet werd verklaard. Een wereldwijd maatschappelijk probleem dus, zo ondervond voormalig Ajax-jeugdspeler en ondernemer Soufyan Daafi.

FC Groningen deelt beelden van ‘roadtrip’ om Robben op te halen uit München

Bron: www.ad.nl

FC Groningen heeft beelden online gezet van de ‘roadtrip’ die Wouter Gudde (algemeen directeur) en Mark-Jan Fledderus (technisch directeur) op Hemelvaartsdag maakten naar München om Arjen Robben te verleiden tot een terugkeer. Gudde en Fledderus hadden voor donderdag 21 mei een afspraak gemaakt met Bernadien, de vrouw van Robben. Ze reden in alle vroegte naar München en wisten de gestopte oud-topvoetballer daar te verleiden tot een rentree in het groen-wit van Groningen.

LIVE | Robben over terugkeer in Groningen: ‘Misschien straks ook wel weer op de fiets naar de club’

Bron: www.ad.nl

Wouter Gudde en Mark-Jan Fledderus, de algemeen en technisch directeur van FC Groningen, konden bijna niet geloven dat Arjen Robben bereid was om terug te keren bij de club waar hij op zijn twaalfde jaar met voetbal begon. “Dat zegt zo veel over hem”, vertelde Fledderus zondag tijdens de presentatie van de aanvaller. “Hij is gewoon gebleven en ook nog een een liefhebber. Hij is nog steeds die jongen uit Bedum.”

Pages

Subscribe to Technisch directeur