Corriere dello Sport: ‘Kishna tekent binnen drie dagen contract bij Lazio’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt definitief afscheid te gaan nemen van Ricardo Kishna. In Italië weet Corriere dello Sport te melden dat beide clubs het eens zijn over een transfer van de buitenspeler die Ajax drie miljoen gaat opleveren. Volgens bronnen is Kishna nog niet afgereisd naar Rome maar dat zou een kwestie van tijd zijn.

Afgelopen vrijdag kreeg Kishna geen speelminuten tegen Vfl Wolfsburg en dat zal de komende tijd ook niet veranderen volgens Frank de Boer, mede omdat Kishna bezig zou zijn met een vertrek bij Ajax. De Boer merkte tevens op dat Kishna maar eens moest gaan rondkijken bij Lazio en dat lijkt de speler nu ook daadwerkelijk te gaan doen. Het Italiaanse medium laat weten dat Kishna voor woensdag een medische keuring zal ondergaan en een contract van vier jaar zal tekenen bij Lazio waarop hij zal aansluiten bij de ploeg die ook in voorbereiding is op het nieuwe seizoen.

Bron: Corriere dello Sport

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/19/corriere-dello-sport-kishna-tekent-binnen-drie-dagen-contract-bij-lazio/