Afscheid

'Zag bij Real dat we het heel goed hadden bij Ajax’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Tussen Real Madrid en Ajax zit een enorme kloof, maar toch hebben veel Ajacieden in het verleden gespeeld voor de Madrileense topclub. Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar zijn recente voorbeelden, maar ook Chedric Seedorf speelde voor zowel Ajax als Real Madrid. De inmiddels gestopte voetballer was in de jaren negentig actief in de jeugd van de beide clubs, maar brak nooit door. Wij spraken met Seedorf en hadden het met hem over zijn tijd in Amsterdam en Madrid.

‘Ajax was verdedigend beter met hem en De Ligt dan met De Ligt en Blind’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax nam eerder deze maand afscheid van Maximilian Wöber, waardoor Erik ten Hag zich zondag in De Klassieker tegen Feyenoord genoodzaakt om nieuwkomer Lisandro Magallán voor de leeuwen te gooien. De trainer van de Amsterdammers kon tijdens de met 6-2 verloren wedstrijd niet beschikken over de geblesseerde Nicolás Tagliafico en loste dit op door Daley Blind naar de linksbackpositie te

Feyenoord legt verdedigend rampzalig Ajax op de pijnbank: 6-2

Bron: source

Feyenoord heeft Ajax zondag een mokerslag uitgedeeld: de Rotterdammers hadden een kwartier nodig om in het duel te groeien, maar legden de zwak verdedigende Amsterdammers na de openingsgoal op de pijnbank. Met Robin van Persie en Jens Toornstra als grote uitblinkers steeg de ploeg van scheidend coach Giovanni van Bronckhorst tot grote hoogte en won geheel terecht met liefst 6-2. Daarmee begint het afscheidstoernee van de trainer formidabel. 

Pages

Subscribe to Afscheid