Afscheid

‘Arjen Robben naar Ajax zou niet eens zo gek zijn’

Bron: www.ad.nl

De nieuwe AD Voetbalpodcast staat weer online. Dit keer vooral gewijd aan de laatste groepsduels in de Champions League, het nieuws van het afscheid van Arjen Robben bij Bayern en de stand van zaken bij Liverpool, dat volgende week móet winnen van Napoli. Genoeg voer voor verslaggevers Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Maarten Wijffels. ‘Arjen Robben naar Ajax zou niet eens zo gek zijn.’

Benninga: 'Alleen de allerbesten debuteren'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als het ergens niet aan gelegen heeft bij oud-jeugdspeler Noa Benninga, dan is het wel zijn grenzeloze clubliefde voor Ajax. In de zomer van 2016 verliet de middenvelder na acht jaar de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn pijnlijke, gedwongen vertrek besloot Benninga het over een andere, opvallende boeg te gooien: voetballen én studeren in Amerika. Zijn affectie voor Ajax slonk desondanks niet. Vanuit de Verenigde Staten volgt de inmiddels twintigjarige speler en student van de University of Delaware zijn voetballiefde nog altijd op de voet.

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Huisman stopt bij AFCA Supportersclub

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sander Huisman heeft afscheid genomen als vice-voorzitter en woordvoerder van de AFCA Supportersclub. Afgelopen dinsdag heeft hij zijn laatste vergadering gehad.

'Ik neem afscheid. Deze functie mocht ik zeven jaar met heel veel plezier en trots geheel belangeloos en vrijwillig vervullen', zegt Huisman. 'Het voelt als een opluchting nu ik de AFCA Supportersclub met een gerust hart kan achterlaten, omdat het raamwerk van het huidige bestuur staat.' Huisman draagt het stokje over aan de nieuwe voorzitter, Jacob.

Pages

Subscribe to Afscheid