Frank de Boer

Telegraaf ziet De Boer als serieuze optie voor FC Utrecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FC Utrecht ontsloeg dinsdag trainer Jean-Paul de Jong. De Domstedelingen bezetten na 4 duels de 11e plek in de Eredivisie, maar hebben slechts één punt minder dan de nummer 6.

Hoe dan ook moet Utrecht op zoek naar een nieuwe trainer. De Telegraaf noemt Frank de Boer als serieuze kandidaat.

Of dat op bronnen gebaseerd is, of op het gevoel van journalist Valentijn Driessen, is de vraag. Het is bovendien maar de vraag of De Boer ervoor open zou staan. Hij zei al eens in Nederland alleen Ajax te willen trainen.

Quiz! Ken jij oude tegenstanders uit CL-groepsfase nog?

Bron: www.ajaxlife.nl

We doen je FC Barcelona als goed antwoord cadeau! © Pro Shots

Op de dag van de loting voor de Champions League mag een leuke quiz niet ontbreken! We zijn druk met de komende tegenstanders, maar wie trof Ajax in het verleden? Het benieuwt ons of jij nog weet wie er allemaal op bezoek kwamen in de Johan Cruijff Arena.

Ajax kende door de jaren heen zijn ups en downs. Soms leek het wel vaste klant in de Champions League en soms dacht je dat het miljoenenbal nooit meer bereikt zou worden...

Ten Hag denkt dat Ajax minimaal 27 keer moet winnen

Bron: www.ajaxlife.nl

Een marge van twee weggeven mag in de eredivisie al helemaal niet... © Pro Shots

Ajax had eigenlijk maar weinig punten nodig toen het onder Frank de Boer een kwart schalen verzamelde. Een puntje of 70 was meestal wel genoeg. Tijden zijn veranderd, weet ook Erik Ten Hag. Hij vermoedt dat zijn ploeg minimaal 27 keer moet winnen.

Als het Ajax lukt om 27 keer te winnen, praat je al over 81 punten. Dit aantal punten wist De Boer nooit te bereiken. En onder Ten Hag moet het ook maar even gebeuren, al lijkt het tegenwoordig een vereiste om kampioen te worden.

Hoe Ajax dit seizoen écht kan breken met de laatste vier jaar

Bron: source

Al vier seizoenen lang wacht Ajax op een hoofdprijs: de afgelopen jaren waren PSV en Feyenoord te sterk in de titelstrijd, bleek Manchester United sterker in de eindstrijd van de Europa League en in de KNVB Beker vallen de Amsterdammers sinds de 5-1 nederlaag tegen PEC Zwolle ook keer op keer tegen. Dit seizoen is er echter reden om aan te nemen dat het wél gaat lukken om de eerste hoofdprijs sinds het vertrek van Frank de Boer te pakken. Aan vertrouwen, kwaliteit, bravoure en de ambitie ligt het in elk geval niet. 

Pages

Subscribe to Frank de Boer