Frank de Boer

Quiz: Noem alle doelpuntenmakers uit laatste kampioensjaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Volgt komend seizoen een verse kampioensschaal? © Ajax Images

Je hebt het misschien al wel gemerkt: we doen dit seizoen iets met quizjes! We laten graag jullie Ajaxhersens kraken. We hebben weer een nieuwe opgave voor jullie. Kun jij alle doelpuntenmakers uit het laatste kampioensjaar opsommen?

Ajax werd in seizoen 2013/2014 voor het laatst kampioen. Het was de vierde schaal op rij onder Frank de Boer. Daarna werd er geen schaal meer gewonnen, maar we zijn benieuwd of het Erik ten Hag lukt om daar komend seizoen verandering in te brengen.

Ten Hag pikt flinke verliespartij reserves niet zomaar

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is altijd leuk om beelden tegen te komen van een training van Ajax. Veel beelden van trainingen zie je tegenwoordig niet meer en nu kun je de Ajacieden tenminste een beetje in de gaten houden. Het geeft een inkijkje en we zien Erik ten Hag in actie.

Ten Hag moet de gemiddelde Ajaxsupporter nog voor zich zien te winnen en misschien dat deze beelden van AT5 hem een vleugje meer waardering opleveren. De trainer windt zich nogal op als blijkt dat team goud met grote cijfers een partijtje verliest.

Ajax verblijft tijdens winter in ‘the sunshine state’ Florida

Bron: www.ajaxlife.nl

Siem was er al eens bij tijdens een VS-oefentrip. © Ajax Images

De voorbereiding op seizoen 2018/2019 is nog maar net gestart, maar De Telegraaf weet al dat Ajax in januari overwintert in het warme Florida, waar het van 5 tot 12 januari een trainingskamp opzet.

Afgelopen seizoen overwinterde Ajax nog in de Portugese Algarve, waar de toen nieuwe trainer Erik ten Hag voor het eerst echt kon werken met zijn ploeg. Komend seizoen zoekt Ajax het dus wat verder weg in Orlando met al zijn pretparken.

'Deens elftal lijkt op het Oranje van 2010'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het Nederlands elftal niet meedoet aan het WK zijn de ogen deze zomer vooral gericht op de Ajacieden bij andere landen. In het Deense elftal spelen met Lasse Schöne en Kasper Dolberg twee spelers van Ajax, maar de Scandinaviërs hebben ook enkele ex-Ajacieden rondlopen in de gelederen. In gesprek met oud-Ajacied Christian Poulsen blikt Ajax Showtime vooruit op het WK van de Denen.

Pages

Subscribe to Frank de Boer