Frank de Boer

CL-drama 2011: 'Wisten direct dat dit niet normaal was'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax plaatste zich dit seizoen voor het eerst in dertien jaar voor de volgende ronde van de Champions League. De laatste keer dat de Amsterdammers daar heel dicht bij waren, is vandaag precies zeven jaar geleden. Op 7 december 2011 werd Ajax op een bizarre woensdagavond echter uitgeschakeld, nadat Olympique Lyon opvallend ruim van Dinamo Zagreb wist te winnen. Ajax Showtime blikt samen met Eyong Enoh terug op de zeer pijnlijke exit.

Bouy slaat hard terug naar De Boer: ‘Dat weet hij diep vanbinnen ook’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ouasim Bouy doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Ajax, maar debuteerde uiteindelijk nooit in de hoofdmacht van de Amsterdammers, doordat hij op jonge leeftijd al koos voor een overstap naar Juventus. Frank de Boer liet zich onlangs in De Tafel van Kees kritisch uit over die keuze van de inmiddels 25-jarige middenvelder, door te stellen dat hij 'graag

Mido: “Rende achter de grensrechter aan en begon hem te knuffelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mido en Andy van der Meyde hebben in een aflevering Bij Andy in de auto herinneringen opgehaald van hun tijd bij Ajax. Mido vertelt een mooie anekdote over het buitenspeldoelpunt van Wamberto in de Beker finale tegen FC Utrecht.

“De bekerwedstrijd werd vijf of zes dagen gespeeld nadat we kampioen waren geworden. We hadden die week vier of vijf dagen lang feest gevierd en konden nauwelijks meer over het veld rennen. Ik kan me goed herinneren dat ik bij de warming-up nog de champagnelucht rook.”

De Boer uit zorgen over scouting Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ronald de Boer had de afgelopen jaren de nodige zorgen over de scouting van Ajax, zo vertelt broer Frank in een interview met SkySports.

“Mijn broer Ronald is nog altijd betrokken bij Ajax en hij was de laatste jaren bezorgd over de scouting. Het gaat steeds meer om kracht en snelheid, maar voetbalintelligentie is ook belangrijk. Hoe jij op het veld denkt, is nog altijd je snelste wapen. Je moet ook slim zijn.”

Pages

Subscribe to Frank de Boer