Frank de Boer

Frank de Boer gepolst voor mogelijke terugkeer bij Ajax

Bron:

Ajax heeft in het geheim gepolst of Frank de Boer open zou staan voor een terugkeer in Amsterdam. Naast de transfersoap die er momenteel gaande is in de spelersgroep van Erik ten Hag, was dat woensdag nóg een opvallend bericht uit de hoofdstad van Nederland. De voormalig Ajax-trainer zou het stokje moeten overnemen als het misgaat onder leiding van Ten Hag.

Ajax heeft vertrouwen in Ten Hag maar er is een plan B(oer)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft nog alle vertrouwen in Erik ten Hag maar is toch bezig met plan B. Erik heeft een contract tot medio 2020 en gaat zijn uiterste best doen om Ajax kampioen te maken maar mocht dat toch niet lukken dan is Frank de Boer bereid om het stokje over te nemen. De gevoeligheid over dit onderwerp is groot dus zal dit door alle betrokkenen ontkent worden maar De telegraaf verzekert dat de plannen er liggen. Nog geen week geleden zei Frank:’Als er een club is waar ik nog eens wil trainen, dan is dat Ajax. Die kans is er zeker. Ajax zit diep van binnen’.

Frank de Boer: “Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, is het Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer staat ervoor open om in de toekomst terug te keren bij Ajax. De oud-trainer liet woensdag in de Coen & Sander Show weten nog regelmatig contact te hebben met zijn oud-ploeggenoot Edwin van der Sar. “We spreken elkaar niet dagelijks, maar hebben altijd contact. Naast het voetbal zijn we goede vrienden.

Een terugkeer bij Ajax behoort volgens De Boer in de toekomst zeker tot de mogelijkheden. “Als er een club is waar ik nog een keer wil trainen, dan is het Ajax. Ajax zit echt diep van binnen”, aldus de clubloze trainer.

Pages

Subscribe to Frank de Boer