Frank de Boer

Sporkslede: 'Ajax moet niet gaan twijfelen aan kwaliteiten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

3 oktober 2012. Het was de dag waarop Ajax voor het laatst in de Johan Cruijff ArenA speelde tegen Real Madrid (1-4), maar ook de dag waarop Fabian Sporkslede zijn Champions League-debuut maakte. De controlerende middenvelder viel twintig minuten voor tijd in. Nu, ruim zes jaar later, kijkt de speler van NAC Breda in gesprek met Ajax Showtime met goede gevoelens terug op die wedstrijd.

De Boer over terugval Ajax: "Moeten terug naar de basis"

Bron: source

Frank de Boer denkt dat Ajax terug moet naar de basis in de Eredivisie. Na het gelijkspel tegen sc Heerenveen en de afstraffing tegen Feyenoord moet er komend weekend gewonnen worden van VVV-Venlo om een echte crisis te voorkomen. "Als je niet de dingen doet die je daarvoor deed, dan ben je kwetsbaar. En dan is elke club kwetsbaar, niet alleen Ajax", vertelt de coach. "In dat op zicht moeten ze terug naar de basis: waarom zijn we zo succesvol geweest het eerste half jaar?

'De Wit mocht niet weg, Eiting heeft geduld'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De winterse transferperiode was voor Guido Albers druk genoeg. Niet alleen bracht hij Frank de Boer naar Amerika, ook zijn spelers bij Ajax stonden volop in de belangstelling. In gesprek met Ajax Showtime kijkt de belangenbehartiger terug op de situaties van Donny van de Beek, Dani de Wit, Azor Matusiwa en Carel Eiting. Matusiwa werd verhuurd, interesse voor anderen werd afgewimpeld door Ajax en de spelers zelf.

Een jaar Ten Hag: Analyse van ijzersterk Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft in een jaar tijd de negatieve tendens rondom zijn persoon honderdtachtig graden weten te draaien. Werd hij eerst verafschuwd, bekritiseerd en uitgelachen vanwege zijn mediaoptredens en voetbaljargon, vandaag de dag is alles anders. Ajax is ongeslagen in Europa, heel 2018 zonder nederlaag in eigen huis en speelt super-spel om naar te kijken. Een terugblik, vooruitblik en analyse van de recordkampioen en zijn trainer.

Pages

Subscribe to Frank de Boer