AFCA Supportersclub fel tegen uitgesproken strafmaatregel KNVB

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Vandaag heeft De AFCA Supportersclub laten weten via een e-mail naar de Ajax Directie fel tegen de uitgesproken strafmaatregel van de KNVB te zijn, en ervan uitgaat dat de Ajax Directie hiertegen in beroep zal gaan.Met verbazing en ergernis hebben wij als AFCA Supportersclub het nieuws ontvangen dat de KNVB een straf heeft uitgesproken dat, de vakken 425 en 426 (VAK410) leeg moeten blijven bij de eerstkomende thuiswedstrijd tegen feyenoord.

Het lijkt erop dat deze maatregel is genomen vanwege de druk vanuit de media, politiek en publieke opinie. Ajax hanteert de stellingname dat er bij straffen die worden uitgedeeld er altijd sprake is van een dadergerichte aanpak. Hier staan wij als AFCA Supportersclub volledig achter. Het kan niet zo zijn dat hier een heel vak de dupe van kan worden.

De AFCA Supportersclub gaat ervan uit, gelet op bovenstaande, dat de AJAX directie haar supporters niet in de kou laat staan en in beroep zal gaan tegen deze voorgenomen en uitgesproken strafmaatregel, met als doel dit met onmiddellijke ingang terug te draaien.

Bestuur van de AFCA Supportersclub

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/13-nieuws/2615-afca-supportersclub-fel-tegen-uitgesproken-strafmaatregel-knvb

Gegevens

Onderwerpen: AFCA, Directie, KNVB, Supporters, Vak 410
Tags: Nieuws