Meeste kilometers Ziyech: “Meeverdedigen moet nog beter”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Opvallende statistieken voor Hakim Ziyech na afloop van Ajax – PEC Zwolle (5-1). Naast de drie assists was de middenvelder ook de speler met de meeste kilometers in de benen.

“Ik ben aardig tevreden met de manier waarop we gespeeld hebben”, zei Ziyech tegen FOX Sports over de teamprestatie van Ajax. “De eerste helft was moeizaam en de tweede helft was beter. Na het doelpunt van Wout Brama moesten we wakker worden en hielden we de bal vervolgens aardig in de ploeg. We gaven alleen nog wel te veel kansen weg”, aldus de Marokkaanse international. “Ik heb alleen nog niet in de competitie gescoord voor Ajax, maar dat komt nog wel. Heb ik de meeste kilometers van allen gelopen? Dat geeft wel iets aan, al moet het qua meeverdedigen nog beter. Ik kom wel steeds lekkerder in mijn spel. Helaas ben ik donderdag geschorst.”, kijkt Ziyech al vooruit naar Ajax – Standard Luik, de tweede poulewedstrijd van de Amsterdamse ploeg in de Europa League.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/25/meeste-kilometers-ziyech-meeverdedigen-moet-nog-beter/

Gegevens