F. De Jong over gerucht: 'Uit de lucht gegrepen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Frenkie de Jong voelt zich nog altijd gevleid door de interesse van FC Barcelona, maar de middenvelder geeft nogmaals aan hoogstwaarschijnlijk bij Ajax te blijven. De Jong wil graag Champions League voetbal halen met Ajax en is dan ook vooral daarmee bezig.

'Als Barcelona interesse heeft, dan streelt dat elke voetballer', geeft De Jong toe in gesprek met Ziggo Sport, waarna hij vertelt zich geïrriteerd te hebben aan het constante opduiken in de Spaanse media. 'Op een gegeven moment gaan ze verhalen verzinnen en dan hoeft het allemaal niet meer van mij. In principe blijf ik ook, dus ik kan het ook zeggen, maar ik ga het niet doen. Misschien komt er binnen vier dagen een absurd bedrag en dan zegt Ajax tegen mij: Ga maar weg, Frenk.' Het gerucht ging dat de middenvelder bij het uitblijven van Champions League voetbal de overstap zou willen maken. 'Dat is echt uit de lucht gegrepen', spreekt De Jong.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114594/f-de-jong-over-gerucht-uit-de-lucht-gegrepen

Gegevens