Geruchten

Transferweekje: Dolberg dicht bij exit, Neymar en Olmo

Bron: source

Het einde van de zomerse transferperiode nadert en de markt draait nog op volle toeren. Al diverse grote transfers werden rondgemaakt en als we de geruchten mogen geloven, zijn dat lang niet de laatste grote transfers die plaatsvinden. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Ten Hag ontkracht Olmo-gerucht: ‘Of er moeten hele gekke dingen gebeuren…’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

La Gazzetta dello Sport kwam vrijdag met het bericht dat de Dani Olmo ‘zo goed als zeker’ de transfer van Dinamo Zagreb naar Ajax zou maken. Erik ten Hag is echter een stuk minder stellig over de komst van de 21-jarige Spanjaard.

“We hebben deze selectie die er nu staat, daar zullen geen spelers meer bij gaan komen”, reageert de Ajax-trainer tijdens de persconferentie van vrijdag op het gerucht. “Of er moeten hele gekke dingen gebeuren.”

LIVE 13.00 uur | Persconferentie Ten Hag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de persconferentie van Ajax-trainer Erik ten Hag. De oefenmeester van de Amsterdamse club staat om 13.00 uur de aanwezige pers te woord. Volg het hier en praat mee!

Tijdens de persconferentie zal Ten Hag ingaan op de wedstrijd van zaterdag. Ajax gaat dan op bezoek bij VVV-Venlo. Tevens zal hij spreken over de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League, de fitheid van zijn spelers en wellicht gaat hij ook in op de laatste geruchten rondom Kasper Dolberg. De Deen vertrekt mogelijk op huurbasis naar TSG 1899 Hoffenheim.

Dolberg kan aan de slag bij Schreuder’s Hoffenheim

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens De Telegraaf onderneemt TSG Hoffenheim een poging om Kasper Dolberg tijdelijk over te nemen van Ajax. Ajax staat volgens de krant welwillend tegenover een verhuurperiode, daar men de hoop heeft dat hij elders zijn oude niveau uit het seizoen 2016/17 weer haalt. Bij Hoffenheim kan Dolberg gaan spelen onder Alfred Schreuder. De nieuwe trainer van de Bundesliga-club werkte het afgelopen anderhalf jaar bij Ajax als assistent-trainer.

Ziyech wilde niet wachten op Bayern: ‘Bij Ajax beleef ik het voetbal zoals ik dat het liefst beleef’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech speelt dit seizoen voor het vierde seizoen op een rij ‘gewoon’ voor Ajax. De spelmaker verlengde vrijdag zijn contract met een jaar tot medio 2022 en maakte zodoende in ieder geval een einde aan de transfergeruchten op korte termijn. In een interview met het Algemeen Dagblad laat de Marokkaans international maandag weten dat hij ‘het gewoon geweldig naar zijn zin’ heeft bij Ajax. “Ik houd van het voetbal en bij Ajax beleef ik het voetbal zoals ik dat het liefst beleef. Aan de bal aanvallen, zonder bal pressievoetbal.”

Pages

Subscribe to Geruchten