Geruchten

Ten Hag: 'Ontken niet dat we Marin op de radar hebben'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft tijdens de persconferentie vrijdagmiddag toegegeven dat Ajax interesse heeft in Razvan Marin. Naar verluidt betalen de Amsterdammers zo'n twaalf miljoen euro voor de Roemeense middenvelder, die nu nog bij Standard Luik speelt.

'Ik zal niet ontkennen dat we hem op de radar hebben. Hij viel ons op toen we tegen Standard Luik gingen spelen (in de voorrondes van de Champions League, red.)', vertelt Ten Hag. 'In de voorbereiding op dat duel viel hij op en toen zijn wij hem gaan volgen: de staf en de scouting.'

FC Barcelona vraagt drietal of ze open staan voor verhuur aan Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de afgelopen dagen kwam het gerucht naar buiten dat FC Barcelona en Ajax mogelijk een samenwerking zouden aangaan. Daarbij zouden de Catalanen de eerste optie krijgen op Ajax-talent, terwijl Ajax spelers van FC Barcelona mag lenen.

FC Barcelona zou de eerste 3 spelers voor Ajax al gevonden hebben: het zou gaan om Juan Miranda, Oriol Busquets en Riqui Puig, zo meldt Catalunya Radio. Ook Jean Claire Todibo werd al genoemd en zou onderdeel kunnen zijn van een deal met De Ligt.

Column: Kjell, volg je hart

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Stel, je bent een jongen van net 19. Je bent een talentvolle doelman en bent nu al eerste keeper bij een ploeg in de Eredivisie. Daar doe je het naar behoren, maar strijd je zoals verwacht tegen degradatie. Dan overlijdt je broer plotseling, middenin het seizoen.

De steun die je krijgt vanuit de hele voetbalwereld is prachtig. En je besluit enkele dagen later weer ‘gewoon’ onder de lat te gaan staan. Het zal niet makkelijk zijn, maar je staat er toch steeds weer. 

‘Ajax biedt Van de Beek verbeterd contract en (reserve)aanvoerderschap

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek was dit seizoen niet altijd zeker van een basisplaats en al snel begonnen de geruchten over een vertrek. De middenvelder bleef echter in Amsterdam en is weer een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag.

Volgens De Telegraaf zou de club hem graag willen overtuigen om nog minimaal een jaar te blijven. In ruil daarvoor zou Ajax hem een verbeterd contract willen aanbieden en het (reserve)aanvoerderschap.

Pages

Subscribe to Geruchten