Geruchten

De Jong went aan Spaanse kranten: "Je kijkt er niet meer van op"

Bron: source

Frenkie de Jong is inmiddels gewend aan het feit dat de Spaanse kranten vol staan met geruchten over zijn persoon. Afgelopen zomer stond de middenvelder van Ajax vaker op de voorpagina's van de Spaanse sportkranten dan FC Barcelona of Real Madrid, toch probeert hij er vooral rustig onder te blijven. "Op een gegeven moment wordt dat... laat ik niet zeggen normaal, maar je kijkt er niet meer van op."

Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari

Bron: www.nieuwslog.nl

Real Madrid weet dat het roer om moet als ze dit seizoen nog een prijs willen pakken. Ze staan er slecht voor in de La Liga en het is nog de vraag of ze een ronde verder komen in de Champions League. Voor de trainer is deze week een vervanger gevonden in Santiago Solari. Hij […]

Het bericht Transfergeruchten: Real Madrid haalt Exequiel Palacios in januari verscheen eerst op Nieuwslog.nl.

De Jong mist prikkels nog niet: ‘Goed om grote uitslagen neer te zetten’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De foto van Frenkie de Jong siert al maandenlang de voorpagina’s van verschillende Europese sportkranten. In gesprek met De Telegraaf zegt de 21-jarige Oranje-international inmiddels wel gewend te zijn aan alle geruchten en speculaties.

“In het begin is het natuurlijk wel leuk. Mijn opa was in Spanje op vakantie, reed langs de kiosk en toen zag hij mij ineens op de voorpagina,” vertelt De Jong, die vooral met FC Barcelona in verband wordt gebracht. “Op een gegeven moment wordt dat… laat ik niet zeggen normaal, maar je kijkt er niet meer van op.”

Transfernieuws: Eden Hazard wil seizoen afmaken bij Chelsea

Bron: www.nieuwslog.nl

Er zijn al maanden geruchten dat Eden Hazard vertrekt bij Chelsea om bij zijn droomclub Real Madrid te gaan spelen. Afgelopen zomer leek het er al even op dat hij zou vertrekken. De club flirten openlijk met Eden Hazard en de spits zelf had ook wel oren naar een vertrek. Uiteindelijk werd de deur hard […]

Het bericht Transfernieuws: Eden Hazard wil seizoen afmaken bij Chelsea verscheen eerst op Nieuwslog.nl.

Tagliafico: “Laat Messi maar komen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met 7 punten uit 3 wedstrijden staat Ajax er fantastisch voor in de Champions League. Voorzichtig wordt er dan ook al uitgekeken naar wat daarna gaat komen. Nico Tagliafico weet wel waar hij op hoopt: FC Barcelona.

Het zou betekenen dat hij landgenoot Messi tegenkomt en daar ziet hij naar uit: “Dan moet Messi achter mij aan rennen en daar houdt hij niet van”, vertelt een lachende Tagliafico tegen ELF Voetbal. “Laat maar komen.”

Pages

Subscribe to Geruchten