Geruchten

‘Vertonghen mag aankomende zomer transfervrij vertrekken bij Tottenham Hotspur’

Bron: ajaxfanzone.nl

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax een poging ondernomen om Jan Vertonghen te verleiden tot een terugkeer naar Ajax, maar mede de transfersom en het salaris van Vertonghen zorgden ervoor dat de Belg bij Tottenham Hotspur bleef. Inmiddels gaan de geruchten dat Vertonghen aankomende zomer mag vertrekken bij The Spurs maar dan wel transfervrij aangezien men in Londen niet van is om het aflopende contract van Vertonghen te verlengen.

Ajax heeft 18-jarige Braziliaan Giovanni in het vizier

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is bezig met een andere Braziliaanse overname maar helemaal soepel gaat het niet. Marc Overmars wil de Santos-middenvelder Giovanni voor vijf jaar inlijven. Geruchten laten weten dat de speler al in Nederland zou zijn maar er zijn ‘nog wel wat hobbels te nemen’. Het communiceren over deze transfer met de Braziliaanse club verloopt wat stroef.  Marc is inmiddels een bekende in Brazilië want Antony is ook van Zuid-Amerikaanse bodem.

Transferweekje: opvolging van Ziyech, toekomst Pep en Chong

Bron: source

De transfermarkt is alweer ruim twee weken gesloten, toch kwamen er afgelopen week nog wat transfers rond én doen er volop geruchten de ronde. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Ajax legt recordbedrag neer voor Antony

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is er witte rook: Ajax neemt Antony over van São Paulo.

De Amsterdammers zouden het Braziliaanse talent al maar liefst 3 jaar volgen en nu komt het dan tot een overstap. Ajax telt een recordbedrag neer voor Antony. De 19-jarige aanvaller wordt in één klap de duurste Ajacied ooit. Dat heeft er niet alleen mee te maken dat Anthony wordt gezien als een extreem groot talent. Ook David Neres is betrokken in de deal.

Driessen: ‘Stengs en Ihattaren kunnen naar Ajax na transfer Ziyech’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat bekend is geworden dat Hakim Ziyech komende zomer zeer waarschijnlijk vertrekt naar Chelsea komen natuurlijk de geruchten op gang wie nu kans maken op een transfer naar Ajax. Volgens Telegraaf-verslaggever Valentijn Driessen is dat niet zo heel moeilijk in te vullen en kan Ajax met de miljoenen van Ziyech alvast twee namen invullen, namelijk Calvin Stengs van AZ en Mohamed Ihattaren van PSV.

Pages

Subscribe to Geruchten