Vitesse

Lamprou transfervrij naar Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kostas Lamprou heeft een contract getekend bij Vitesse, zo maakt de Arnhemse club bekend.

Lamprou was na twee keer een eenjarig contract bij Ajax clubloos. Maar hij heeft nu dus opnieuw een club in de Eredivisie gevonden.

De van oorsprong Griekse doelman speelde bij Ajax in totaal 7 duels in het eerste. Erg populair was hij nooit, vanwege zijn verleden bij Feyenoord en als hij in actie mocht komen, maakte hij meestal geen heel sterke indruk. Het zorgde er zelfs voor dat in de winterstop Bruno Varela halsoverkop werd aangetrokken.

Programma Ajax Jeugd: O19 begint tegen Sparta, O17 start met mini-Klassieker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het programma van Ajax en Jong Ajax is al even bekend, maar inmiddels is ook het programma van de jeugd bekend gemaakt. Tot ongeveer eind juli heeft de jeugd van Ajax vakantie. Hierna zullen ook zij zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De data van de wedstrijden zijn een concrete opzet, maar kunnen tijdens het seizoen nog wel veranderen.

Ajax O19 trapt het seizoen op De Toekomst af tegen Sparta Rotterdam O19. Voor Ajax O17 staat meteen de mini-Klassieker op het programma. Ajax O16 en O15 beginnen tegen respectievelijk FC Utrecht O16 en AZ O15.

Verkoopschema Vitesse-uit bekend

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor velen is de zomervakantie misschien net begonnen, maar het nieuwe Eredivisie-seizoen komt stiekem ook alweer dichtbij! Op zaterdag 3 augustus trapt Ajax af in Arnhem, tegen Vitesse.

En de kaartverkoop voor dat duel begint aanstaande zaterdag (13 juli) voor supporters met NL+. Een week later (20 juli) zijn seizoenkaarthouders met NL aan de beurt en zal het duel wel uitverkopen. In totaal zijn er 1.000 kaarten beschikbaar voor de verplichte buscombi, waarvan 650 vanuit Amsterdam en 350 voor de alternatieve opstapplaats, die ergens in de buurt van Arnhem is.

Pages

Subscribe to Vitesse