Vitesse

Slutsky denkt niet dat Ajax Ødegaard kan kopen van Real Madrid

Bron: source

Het is geen geheim dat Ajax bereid is komende zomer weer de portemonnee te trekken om de selectie te versterken. Martin Ødegaard is één van de spelers die de voorbije tijd in verband wordt gebracht met een toekomstige transfer naar de Amsterdamse club. Leonid Slutsky, die de Noorse middenvelder dit seizoen onder zijn hoede heeft bij Vitesse, betwijfelt of Real Madrid het talent wil verkopen.

Ajax ontvangt veruit hoogste bedrag van hoofdsponsor van top 3 Eredivisie

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onlangs maakte Feyenoord bekend met Droomparken een nieuwe hoofdsponsor te hebben. Tijd om eens te onderzoeken hoe het staat met de hoofdsponsordeals in de rest van de Eredivisie.

Van alle clubs in de Eredivisie ontvangt Ajax het meeste geld uit de deal met zijn hoofdsponsor. Ziggo betaalt de Amsterdammers jaarlijks zeker 9 miljoen euro, dat kan oplopen tot 11 miljoen euro bij goede resultaten. Verder krijgt het ook nog eens 3 miljoen euro per jaar van ABN Amro wat de jeugdelftallen, het vrouwenelftal en de zaterdagamateurs sponsort.

Zes debutanten bij Jong Oranje

Bron: www.ad.nl

Jong Oranje gaat met zes debutanten op trainingskamp naar Spanje, waar de ploeg van bondscoach Erwin van de Looi twee oefeninterlands speelt. Van de Looi heeft doelman Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), de verdedigers Danilho Doekhi (Vitesse) en Jordan Teze (PSV), middenvelder Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) en de aanvallers Cody Gakpo (PSV) en Calvin Stengs (AZ) voor het eerst opgeroepen.

KNVB verplaatst zevental duels in verband met Champions League duels Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Zeven wedstrijden in speelronde 29 en 30 van de Eredivisie krijgen een nieuwe datum of een nieuwe aanvangstijd, zo meldt de KNVB woensdagochtend via de officiële kanalen. Deze veranderingen zijn afgesproken met de betrokken clubs om Ajax een optimale voorbereiding te bieden op de kwartfinale van de Champions League. Ajax kwalificeerde zich vorige week ten koste van Real Madrid, nadat de KNVB voorafgaand aan de confrontatie ook al een duel van de Amsterdammers had verplaatst.

Pages

Subscribe to Vitesse