Ziggo

LIVE 21.00u | APOEL Nicosia - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic van de wedstrijd tussen APOEL Nicosia en Ajax van dinsdagavond. Het betreft het heenduel van de play-offs in de Champions League. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt op Cyprus, volgende week woensdag volgt de return. Volg de wedstrijd via Ziggo Sport en praat hier mee!

Opstelling APOEL:

Nog niet bekend.

Wissels APOEL:

Nog niet bekend.

Opstelling Ajax:

Nog niet bekend.

Wissels Ajax:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

-

PAOK is woest en komt met statement: “Scheids moet gestraft worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De uitschakeling in de Champions League zit PAOK duidelijk dwars. Het was dinsdagavond al meteen op het veld duidelijk dat de Grieken niet blij waren met de scheidsrechter en zijn beslissingen.

Nu laat de club dat ook op Instagram blijken met een compleet statement. Het schrijft daarin dat de scheidsrechter grote fouten heeft gemaakt en de club vindt dan ook dat er onmiddellijke straffen moeten volgen voor het scheidsrechterskorps van gisteren.

Van de Beek: ‘Goede kans dat ik blijf’; Ook Overmars gaat daarvan uit

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek hoopt snel duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Real Madrid zou lonken naar zijn diensten, maar een langer verblijf bij Ajax behoort ook nog tot de mogelijkheden. ‘Er is niks zeker. Het is afwachten wat het gaat worden. Er is een hele goede kans dat ik hier blijf spelen, maar ik doe nog geen uitspraken’, aldus Van de Beek na afloop van het duel tegen PAOK tegenover Ziggo Sport..’ Wel is de middenvelder vereerd met de vermeende interesse van Real Madrid. ‘Real Madrid is een fantastische club, maar Ajax is dat ook.

Ten Hag en Van de Beek: ‘Het moet beter’

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Erik ten Hag hield gemengde gevoelens over aan de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Aan de ene kant zag hij zijn ploeg veel veerkracht tonen, maar aan de andere kant waren ze erg slordig. ‘Het was wel een hectische wedstrijd waarin ook heel veel dingen niet goed gingen. Ze hebben er ongelofelijk voor gevochten. De weerbaarheid nadat we achterkwamen, dan moet je toch maar weer je rug rechten en dat hebben ze toch maar weer gedaan. En dan ook die penalty missen; dat zijn ongelofelijke dompers en daar moet je maar mee om kunnen gaan als ploeg.

Ten Hag: “Willen we succesvol zijn in Europa, moet de restverdediging echt beter”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is Ajax met hangen en wurgen gelukt om zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League. PAOK werd over twee duels met 5-4 verslagen. Uit werd het 2-2, thuis wonnen de Amsterdammers met 3-2. Erik Ten Hag keek toe hoe Ajax vocht voor deze moeizame overwinning. Ook hij zag dat het niet altijd even goed was aan de kant van zijn ploeg, toch was hij niet geheel ontevreden over het optreden van zijn ploeg. In gesprek met Ziggo laat hij zijn licht schijnen over de gewonnen strijd.

Pages

Subscribe to Ziggo