Ziggo

Deze spelers hebben na 30 juni geen contract meer bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nu de competitie minimaal tot en met 6 april stil ligt, rijst de vraag of de competitie wel voor 30 juni uitgespeeld zal zijn. 3o juni is de datum waarop veel contracten in de voetballerij aflopen.

Zo verkocht Ajax Hakim Ziyech al aan Chelsea. Vanaf 1 juli staat hij dus onder contract bij de Londenaren. Hoe dat zal uitpakken als de Eredivisie dan nog niet klaar is, zal moeten blijken. Ook de Premier League ligt op dit moment stil.

Eredivisie NV ziet miljoenen al binnenstromen vanwege nieuwe bronnen voor uitzendrechten

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie CV oriënteert zich momenteel al volop op de mogelijkheden die men krijgt om de uitzendrechten in de toekomst te gaan verkopen. Het huidige contract met FOX Sports loopt tot het seizoen 2024-2025. Door nieuwe bronnen die aangeboord kunnen worden zoals bijvoorbeeld streamingdiensten ziet men nu al dat een veelvoud van de huidige opbrengsten mogelijk moet zijn. De onderhandelingen met de tv-aanbieders Ziggo en KPN zouden cruciaal zijn voor de toekomst.

Erik ten Hag verdedigt miskoop Ajax: ‘Zei je dat ook toen hij kwam, Jack?’

Bron: www.voetbalzone.nl

Het verbaast Willem Vissers dat er betrekkelijk weinig ophef is over de vermeende miskopen die Ajax recentelijk heeft gedaan. De journalist van de Volkskrant gaat zondagavond bij het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport in discussie met trainer Erik ten Hag van de Amsterdammers en wijst onder meer op de matige prestaties van Edson Álvarez en Razvan Marin tot dusver.

Verbazing alom: ‘Nijhuis kan ook stoppen als VAR: 100% strafschop!’

Bron: ajaxfanzone.nl

Er is de nodige verbazing om het besluit van scheidsrechter Björn Kuipers en videoscheidsrechter Bas Nijhuis om tijdens de topper tussen Ajax en PSV geen strafschop toe te kennen aan Ajax. Sergiño Dest werd in de tweede helft door Olivier Boscagli tegen de grond gewerkt, maar er werd besloten om geen penalty toe te kennen. Kuipers gaf achteraf toe dat hij bij het zien van de beelden het toch zeker een penalty vond maar videoscheids Nijhuis verzuimde in te grijpen. Ajax won het duel uiteindelijk met 1-0.

Pages

Subscribe to Ziggo