Jong Ajax onderuit in thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven: 0-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond een forse nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Reiziger kwam na tien minuten op achterstand door een doelpunt van Daniëls. Niet veel later werd het uit een corner zelfs 0-2 en was Jong Ajax de weg even volledig kwijt. Kaj Sierhuis kreeg uiteindelijk de mogelijkheid om de score te verkleinen, maar de strafschop spatte uiteen op de lat. In de tweede helft kreeg Jong Ajax nog enkele goede kansen via Sierhuis, Ekkelenkamp en Lang maar het zat deze avond niet mee. Tot overmaat van ramp tekende Elton Kabangu in de slotfase ook nog eens voor de 0-3 en blijft Jong Ajax steken op 10 punten uit 7 wedstrijden.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Pasquali (82. Ylatupa), Botman, Kemper; Ekkelenkamp, Bijleveld, De Wit (72. Pereira); Cerny (46. Lang), Sierhuis, Johnsen

Bron: Ajax.nl