Ten Hag: 'Misschien kleine klacht bij Neres'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Vrijwel de gehele Ajax-selectie is goed uit de bekerwedstrijd van zondag gekomen. De enige speler waar een klein vraagteken bij staat, is de naam van David Neres. Erik ten Hag is voorzichtig wat betreft zijn Braziliaanse buitenspeler, zo blijkt dinsdag op de persconferentie voorafgaand aan Ajax - Tottenham Hotspur. 

'Ik denk het wel', reageert de Ajax-trainer op de vraag of de selectie pijnvrij is na de overwinning op Willem II in de Rotterdamse Kuip. 'Misschien een kleine klacht bij David Neres. Maar hij gaat gewoon trainen. We verwachten ook dat hij kan spelen. Maar ik houd een slag om de arm.' Ten Hag mist alleen de spelers die al langere tijd uit de roulatie zijn zoals Carel Eiting en Hassane Bandé . 

Over zijn opstelling wil Ten Hag vervolgens weinig kwijt. 'Nee, dat wil ik niet delen. Als ik mijn overwegingen ga delen, geef ik te veel prijs. Dat wil ik niet.' De aanwezige pers vroeg onder meer of Lasse Schöne zou spelen op het middenveld of Noussair Mazraoui. De coach gaf daarover dus geen duidelijkheid.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122348/ten-hag-misschien-kleine-klacht-bij-neres

Gegevens