Erik ten Hag: “Als er nieuws is dan zetten we dat netjes op de site”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het nieuws wat de Telegraaf naar buiten bracht over interesse voor Sergiño Dest, waren er natuurlijk veel vragen richting Erik ten Hag over de situatie van de rechtsback. Hij was erg duidelijk in dat hij hoopt dat de verdediger blijft.

Als Erik ten Hag de vraag krijgt over wat de situatie is met Dest zegt hij het volgende: “Als er nieuws is zetten we dat netjes op de site. Ik denk dat er veel interesse is in al onze spelers, en Sergiño heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen jaar, dus het zal me niet verbazen. Ik hoop dat hij blijft, maar er is niks over te zeggen op dit moment.”

De basisplaats afgelopen zondag van Mazraoui ten opzicht van de jonge back had niks te maken met een transfer: “Ik kijk gewoon wat het beste is voor het team. Het ligt heel dichtbij elkaar, maar ik denk dat Nous een fractie beter was in de voorbereiding. Dit kan echter heel anders zijn over een aantal weken. Als Dest er niet bij was met zijn hoofd was hij er niet bij geweest, kijk maar naar Donny, daar speelde dingen. We gaan zien of hij zondag speelt.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/erik-ten-hag-als-er-nieuws-is-dan-zetten-we-dat-netjes-op-de-site/

Gegevens