Unibet: Feyenoord weet tij niet te keren tegen Kuban

Bron: www.nieuwslog.nl

Feyenoord kent in de competitie de slechtste seizoenstart in jaren, en als we bookmaker Unibet mogen geloven zal Feyenoord ook in Europa geen hoge ogen gooien. De bookmaker verwacht dat de kans groot is dat Feyenoord de wedstrijd in de voorronde van de Europa League verliest.

Feyenoord speelt in de voorronde voor de Europa League tegen het Russische Kuban Krasnodar, voor Feyenoord een onbekende tegenstander, aangezien ze nog nooit tegen Kuban hoefde te spelen. Kuban is de nummer vijf van de Russische competitie, en wist zich te plaatsen voor de laatste voorronde door eerder het Schotse Motherwell te verslaan.

Feyenoord staat genoteerd op 1 : 4.65, terwijl Kuban genoteerd staat op 1 : 1.70. Bij sportsbook betekend een lagere notering een grotere kans dat dat team wint, in dit geval is Kuban dus de favoriet om te winnen. De bookmaker verwacht dat het de grootste kans is dat einduitslag 1 – 0 zal worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54822-europa-league-volgens-unibet-weet-feyenoord-niet-het-tij-te-keren-tegen-kuban/

Gegevens