Wed bij Unibet op CSKA Moskou – Manchester City (23 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanavond (23 oktober) ontvangt CSKA Moskou een Engelse opponent: Manchester City. Eén ding is zeker: beide ploegen zullen aan de bak moeten om in de sporen van Bayern München te blijven. De Duitse club is immers topfavoriet tegen Viktoria Plzen, dat momenteel nog geen punten gehaald heeft in Groep D. Zowel CSKA als City hebben 3 punten, al heeft City het betere doelsaldo. De Engelsen zijn favoriet volgens Unibet; is dit gegrond?

Manchester City won haar eerste groepsduel riant met 0-3 op bezoek bij Viktoria Plzen. De dramatische prestaties in de Champions League in de seizoenen ervoor leken daarmee te zijn weggespoeld. Twee weken later verloor het echter kansloos in eigen huis met 1-3 van Bayern München, de titelhouder van de Champions League.

Datzelfde Bayern versloeg CSKA, gecoacht door Leonid Viktorovitsj Slutski, in haar eerste wedstrijd, thuis met 3-0. De Russen wisten deze oorwassing te herstellen door thuis te winnen van Viktoria Plzen. Door die prestaties staan de twee concurrenten op een gelijk aantal punten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234915-champions-league-cska-moskou-manchester-city-23-oktober-2013/