ATP World Tour Finals: Kijk live naar het officieuze WK tennis bij Unibet

Bron: www.nieuwslog.nl

Ieder tennisseizoen wordt in Londen afgesloten met de ATP World Tour Finals, waar de acht mannelijke tennissers aan mogen deelnemen. Ook de acht beste teams uit het dubbelspel van het afgelopen seizoen mogen meespelen in dit toernooi. Roger Federer, die er dit jaar ook weer bij is, won het toernooi reeds zes keer. Wat kan hij dit jaar doen?

Omdat de beste tennissers van het voorbije seizoen (net als dit jaar) meedoen aan het toernooi, staan de ATP World Tour Finals bekend als het officieuze WK tennis. Unibet volgt het toernooi van tevoren al op de voet en heeft ook dit jaar noteringen voor de deelnemende sporters klaarliggen. Naast het wedden op de wedstrijden kan je bij Unibet ook gratis live de online streams volgen.

De wedstrijden van de eerste ronde worden op maandag 4 en dinsdag 5 november afgewerkt in de O2 arena in Londen. De winnaar van de wedstrijd gaat meteen door naar de tweede ronde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235093-atp-world-tour-finals-wint-federer-weer-het-officieuze-wk-tennis/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Live stream
Tags: Unibet