Update: Fox Sports heeft al een akkoord met Ziggo

Bron: ajax1.nl

Als het even tegen zit worden de duels in de eerste speelronde van de Eredivisie niet eens uitgezonden, dat meldt het Algemeen Dagblad. FOX Sports heeft nog steeds geen overeenkomst bereikt met de kabelmaatschappijen over het uitzenden van de voetbalduels.

Volgende week vrijdag begint de Eredivisie alweer met de wedstrijd tussen Ajax en Roda JC. Op zaterdag en zondag komen de andere clubs in actie. Als er voor dan geen akkoord is, dan kan de kijker de duels niet live op televisie volgen.

“We rekenen erop dat het goed komt,” liet een woordvoerder van FOX Sports weten in een reactie. Het bedrijf van Rupert Murdoch is al de hele zomer in onderhandeling, maar een akkoord kwam er tot dusver niet. EredivisieLive verandert per 1 augustus in FOX Sports.

Update: Fox Sports heeft in ieder geval een akkoord bereikt met de grootste kabelaanbieder van ons land, Ziggo. Daardoor zijn de duels die worden uitgezonden op de vervanger van EredivisieLive in ieder geval daar te zien. Naar verwachting zal Fox Sports ook snel overeenkomen met andere grote aanbieders zoals KPN en UPC.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/slechtste-scenario-eerste-speelronde-niet-op-tv/