March 2018

Gametalk FC Groningen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie (paas) tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  FC Groningen – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

Ten Hag neemt Sierhuis op in wedstrijdselectie, Dolberg ontbreekt nog

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Erik ten Hag heeft zijn wedstrijdselectie voor het uitduel met FC Groningen bekendgemaakt en daarin is een plek gereserveerd voor Kaj Sierhuis. Ook Noa Lang en Mitchel Bakker maken weer deel uit van de selectie evenals Klaas Jan Huntelaar, die afgelopen week niet geheel okselfris was maar gewoon kan aantreden in het hoge noorden. Voor Kasper Dolberg komt de wedstrijd nog te vroeg. De Deense spits traint inmiddels wel weer volop mee met de selectie.

Sierhuis en Huntelaar in selectie voor duel met Groningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kaj Sierhuis is door Erik ten Hag opgenomen in de selectie voor het uitduel met FC Groningen. De spits is voor het eerst opgeroepen voor een officieel duel van Ajax 1. Ook Klaas-Jan Huntelaar is fit genoeg om in de selectie te worden opgenomen. Naast Sierhuis is ook jongeling Noa Lang van de partij.

FC Groningen – Ajax wordt zondagmiddag om 14.30 uur gespeeld.

 

De 20 Ajacieden in de wedstrijdselectie zijn:

Dag 1 – ABN Amro Future Cup: Ajax O17 wint en verliest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vandaag werden de eerste wedstrijden van de ABN Amro Future Cup gespeeld. Op Sportpark de Toekomst begonnen de Ajax-talenten tegen Sydney FC. Later op de middag speelden ze tegen Sporting Portugal.

Ajax O17 – Sydney FC O17 2-01-0 Taylor (Q. Timber)2-0 Brobbey (Llansana)

Opstelling Ajax O17:Reiziger; Hoever, J. Timber, Musampa, Douglas; Taylor, Q. Timber, Llansana; Sint, Brobbey, Hansen.Wissels: Dieker, Zamani, Unuvar, Kasanwirjo, Pinas, Fosu-Mensah, Cleonise.

Pages