ADO Den Haag

Huntelaar: “Het vorige seizoen van Ajax heeft veel ogen geopend”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won afgelopen seizoen ‘de dubbel’ en liep op een haartje na de Champions League-finale mis. Klaas-Jan Huntelaar merkt dat de standaard is verschoven en de verwachtingen hoger zijn bij Ajax.

“Het vorige seizoen van Ajax heeft veel ogen geopend”, aldus de routinier op Ajax-website. “Veel mensen zijn positief. Dat zie je ook na wedstrijden. Als je wint, zeggen mensen het sneller dan die tijd ervoor. Nu zeggen tegenstanders weleens: We hebben tegen één van de betere clubs in Europa gespeeld.”

Ajax Onder-19 mist wellicht twaalf jeugdinternationals vanwege jeugd-WK

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax Onder-19 moet in het slechtste geval twaalf jeugdinternationals afstaan aan Oranje Onder-17 voor het jeugd-WK in Brazilië, zo weet De Telegraaf te melden. Het eindtoernooi in Zuid-Amerika vindt plaats tussen 26 oktober en 17 november en in die periode speelt het elftal van trainer John Heitinga competitieduels met de leeftijdsgenoten van NEC en Almere City FC, terwijl Chelsea tot tweemaal toe de tegenstander is in de UEFA Youth League.

Herstellende Mazraoui meldt zich af bij Marokko

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui heeft zich geblesseerd afgemeld voor het Nationale team van Marokko dat komende week oefeninterlands speelt tegen Libië en Gabon, zo meldt AjaxShowtime. De verdediger annex middenvelder van Ajax is niet fit genoeg om in actie te kunnen komen maar moet wel afreizen naar Marokko. Omdat hij is opgeroepen, dient Mazraoui zich wel te melden bij de Marokkaanse voetbalbond voor een  medische check. Hij zal vervolgens direct weer terugkeren naar Amsterdam om daar verder te werken aan zijn herstel.

Pages

Subscribe to ADO Den Haag