Jeugdopleiding

Ajax hoeft alleen opleidingsvergoeding te betalen aan Santos voor Giovanni Manson Ribeiro

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax ‘doet niets verkeerd’ in de strijd om de handtekening van Giovanni Manson Ribeiro en hoeft alleen maar een opleidingsvergoeding te betalen voor het talent van Santos, zo weet Gazeta Esportiva te melden . Eerder liet voorzitter Peres zich nogal kritisch uit over de handelswijze van Ajax en was hij zelfs van plan om naar het CAS te stappen om Ajax een transferverbod te laten opleggen.

‘Ook belastingdienst verdient flink aan transfer Frenkie De Jong’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Niet alleen bij RKC Waalwijk en Willem II is de megatransfer van Frenkie de Jong van Ajax naar FC Barcelona met gejuich ontvangen. Ook bij de belastingdienst zal de deal voor lachende gezichten hebben gezorgd. Volgens het Brabants Dagblad verdient de staat ongeveer 15 miljoen euro aan de transfer.

De Jong verruilde Ajax afgelopen zomer voor een bedrag van 75 miljoen euro voor de Spaanse grootmacht. Een deel van dit bedrag ging naar Willem II en RKC, waar de middenvelder in de jeugdopleiding speelde. De Waalwijkers ontvingen hiervan 5,7 miljoen euro.

Puzzel voor Heitinga in jeugdopleiding Ajax vanwege naderend WK

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax Onder-19 moet in het slechtste geval twaalf jeugdinternationals afstaan aan Oranje Onder-17 voor het jeugd-WK in Brazilië, zo weet De Telegraaf woensdagochtend te melden. Het eindtoernooi in Zuid-Amerika vindt plaats tussen 26 oktober en 17 november en in die periode speelt het elftal van trainer John Heitinga competitieduels met de leeftijdsgenoten van NEC en Almere City FC, terwijl Chelsea

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding