Jeugdopleiding

Eerste contract voor Van Axel Dongen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amouriccho Van Axel Dongen heeft zijn eerste contract getekend, zo meldt Ajax.

De aanvaller wordt volgende week pas 16, maar heeft zijn eerste contract dus al op zak. Naar verluidt had ook Chelsea interesse om hem een contract aan het bieden, maar het talent koos er dus voor om bij Ajax te blijven. Als sinds 2013 speelt hij in de Amsterdamse jeugdopleiding.

Van Axel Dongen stond vorig seizoen lang aan de kant. Hij had toen last dan diverse blessures. Dit seizoen zal hij uitkomen voor Ajax O18.

Hansen verlengt contract tot medio 2023

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sontje Hansen heeft zijn contract bij Ajax verlengd, zo bevestigt de club. Het contract van de aanvaller liep tot medio 2021 en loopt nu tot medio 2023.

De 18-jarige Hansen speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 19 december 2019 liet Erik ten Hag hem debuteren in Ajax 1, tijdens het bekerduel met Telstar. Diezelfde week mocht hij ook zijn Eredivisiedebuut maken tegen ADO Den Haag.

‘Koeman hoopt dat Puig instemt met verhuur aan Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Riqui Puig komt momenteel niet voor in de plannen van Ronald Koeman bij Barcelona. Afgelopen week kreeg Puig te horen dat hij op huurbasis mag vertrekken bij FC Barcelona en Koeman vindt dat Ajax de geschikte club is om aan verhuurd te worden, zo meldt het Spaanse sportblad Mundo Deportivo.  Ajax heeft zich tot op heden nog niet gemeld bij FC Barcelona voor de 21-jarige aanvallende middenvelder.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding