Jeugdopleiding

Stijn Schaars keert terug bij PSV en gaat binnen de jeugdopleiding aan de slag

Bron: www.ad.nl

PSV haalt Stijn Schaars (35) terug naar Eindhoven. Hij heeft na afgelopen seizoen een punt gezet achter een fraaie actieve loopbaan, die hem tussen 2013 en 2016 als speler al langs PSV voerde. Schaars zal de komende periode actief zijn binnen de jeugdopleiding van PSV, waar de 24-voudig international de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen en zijn kennis over te dragen.

Ajax legt Ekkelenkamp met verbeterd contract langer vast

Bron: ajaxfanzone.nl

Jurgen Ekkelenkamp blijft langer bij Ajax. Ajax meldt via de officiële website dat beide partijen het eens zijn geworden over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2022. Het vorige contract van de talentvolle middenvelder liep medio volgend jaar af. Ekkelenkamp maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding en debuteerde vorig seizoen onder trainer Erik ten Hag in het eerste elftal.

‘FC Groningen laat oog vallen op Ajax-verdediger’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FC Groningen is in de zoektocht naar een linker centrale verdediger uitgekomen bij Sven Botman van Ajax, zo meldt Het Dagblad van het Noorden. De 19-jarige verdediger speelt al sinds 2009 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers maar wacht nog op zijn debuut in Ajax 1. De kans dat Botman komend seizoen een plek in de hoofdmacht weet te bemachtigen lijkt door het aantal verdedigers die Erik ten Hag tot zijn beschikking heeft klein.

Pages

Subscribe to Jeugdopleiding