Zaakwaarnemer

Concurrentie Ajax en AZ bij Mbuyamba: "Chelsea meest concreet"

Bron: source

Ajax en AZ hebben interesse getoond in Xavier Mbuyamba, toch is de kans klein dat het Nederlandse talent van FC Barcelona naar de Eredivisie komt. Volgens zaakwaarnemer Carlos Barros is spelen in de beloftenploegen in Nederland een probleem en kan het ook financieel lastig worden. Ajax is de enige club die hem vermoedelijk kan betalen, maar daar is een basisplaats krijgen weer lastig. "AZ is wat dat betreft een logischere keuze, zij zijn in Nederland het meest concreet."

De Telegraaf: Dest ook op radar van PSG en Dortmund

Bron: source

Sergiño Dest heeft over interesse niet te klagen. Hoewel Bayern München tot nu toe de enige club is die concreet is voor de negentienjarige rechtsback van Ajax hebben meer topclubs de Amerikaans international op de korrel. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij hebben FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund bij de zaakwaarnemers van Dest geïnformeerd naar de situatie van de vleugelverdediger.

‘Arsenal meldt zich bij Ajax voor Tagliafico’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arsenal heeft zich, volgens de Engelse tabloidkrant The Sun, bij Ajax gemeld voor Nicolás Tagliafico. volgens The Sun heeft de Londense club circa 22 miljoen euro over voor de linksback van Ajax. Manager Mikel Arteta maakte voor de coronacrisis doorgaans gebruik van Bukayo Saka aan de linkerkant van de verdediging, maar het is de bedoeling dat laatstgenoemde op termijn naar voren wordt geschoven.

Stam neemt Bakkati mee naar FC Cincinnati

Bron: www.ad.nl

Jaap Stam wordt hoofdtrainer van de Amerikaanse voetbalclub FC Cincinnati. De 67-voudig international neemt assistent Said Bakkati mee naar de Verenigde Staten. Volgens Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van beide oud-voetballers, is de deal zo goed als rond. Bakkati is nu nog assistent van Dick Advocaat bij Feyenoord.

‘Dest wil Ajax deze zomer verlaten’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sergino Dest staat al langere tijd in de belangstelling van onder andere Bayern München. Ook FC Barcelona toonde interesse en meldde zich bij de zaakwaarnemer van de rechtsback.

De Catalanen waren nog niet direct concreet, maar waren vooral benieuwd naar het huidige contract van Dest bij Ajax, om de mogelijkheden te onderzoeken. Als het aan Dest zelf ligt, vertrekt hij deze zomer in ieder geval uit Amsterdam, zo vertelt Marco Timmer van Voetbal International.

Pages

Subscribe to Zaakwaarnemer