Daley Blind

Ajax speelt gelijk tegen SC Heerenveen: 4-4

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een uitstekend eerste seizoenshelft geen goed gevolg gegeven. De Amsterdammers speelden zondagmiddag in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop met 4-4 gelijk tegen SC Heerenveen. De nummer 2 van de Eredivisie kon de Friezen maar niet van zich afhouden. Tadic (2x), De Ligt en Huntelaar scoorden namens de thuisploeg.

Onze Trots: 'Chaos op straat toen Ajax Champions League won'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 21 spreken wij met Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch: oprichter, presentator en eindredacteur van het hiphop-programma 101Barz.

‘Sevilla heeft 12 miljoen over voor Ajax-reserve’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maximillian Wöber kan mogelijk aan de slag in de Primera Division. Volgens Marca staat de 19-jarige verdediger van Ajax hoog op het lijstje van de Spaanse subtopper Sevilla.

Sevilla wil deze winter graag de verdediging versterken en is uitgekomen bij de reserve van Ajax. De Spanjaarden zouden 12 miljoen euro over hebben voor de Oostenrijker, die in Amsterdam meestal genoegen moet nemen met een reserverol.

De 5 mooiste Ajax-goals van 2018

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het jaar 2018 was een doelpuntrijk jaar voor Ajax. In competitieverband werden er namelijk 130 doelpunten gemaakt, 42 meer dan in 2017. Ajax1.nl blikt terug op de vijf mooiste Ajax goals van het afgelopen jaar.

5. Nousair Mazraoui Ajax – Benfica (1-0)

De ontlading was misschien wel mooier dan de goal, maar dat doet er niet toe. Mazraoui zorgde voor een ware explosie in de ArenA met zijn late doelpunt tegen Benfica. Een goal die we niet snel zullen vergeten.

AS' best gelezen rubriek-artikelen in 2018

Bron: www.ajaxshowtime.com

2018 was voor Ajax het jaar van opnieuw het mislopen van de landstitel, maar ook het jaar van de terugkeer van Daley Blind, het kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en het bereiken van de achtste finales van datzelfde toernooi. Op Ajax Showtime konden wij, mede door de successen van Ajax, weer prachtige verhalen, interviews en achtergrondstukken publiceren.

Hieronder volgt een overzicht van enkele zeer goed bekeken stukken:

Pages

Subscribe to Daley Blind