Daley Blind

Overmars: ‘We betaalden veel te veel voor hem, dat weet hij zelf ook’

Bron: www.voetbalzone.nl

Miralem Sulejmani stond jarenlang in de boeken als de duurste aankoop aller tijden van Ajax, maar door de terugkeer van Daley Blind uit Engeland is het record van de Serviër deze zomer toch verbroken. De Amsterdammers betalen Manchester United namelijk maximaal 20,5 miljoen euro voor de verdediger annex defensieve middenvelder, waardoor Blind de 16,25 miljoen van Sulejmani ruimschoots voorbijgaat.

Overmars: “Spelers gaan ook in januari niet weg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen zomer heeft FC Barcelona twee pogingen gedaan om Frenkie de Jong over te nemen van Ajax. Ook wanneer de Catalanen zich in januari opnieuw melden, zal de middenvelder niet vertrekken, zegt Marc Overmars.

Volgens de directeur spelerszaken schatte Barcelona De Jong niet op waarde. Tijdens het jaarlijkse evenement Ajax Kick Off zei hij: “Barcelona mag in januari terugkomen voor Frenkie. Spelers gaan in die periode toch niet weg”, zo tekent Ajax Showtime op uit de mond van Overmars.

Blind tegen Mbappé, hoe pakt dat uit vanavond?

Bron: www.ad.nl

Oranje zal vanavond (aftrap 20.45 uur) een plan moeten hebben om Antoine Griezmann af te stoppen. Maar minstens zo belangrijk wordt het neutraliseren van Kylian Mbappé. Naar verwachting komt Daley Blind de Franse snelheidstrein het vaakst in de wedstrijd tegen. ,,Als Jan Vertonghen tegen Mbappé kan spelen, kan Daley het ook,’’ is bondscoach Ronald Koeman hoopvol.

Ajax dient spelerslijst in voor Champions League

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft bij de UEFA de lijst met spelers voor de Champions League ingediend en daarin komen de namen voor van een aantal jeugdige talenten. Ryan Gravenberch, Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Ché Nunnely maken deel uit van de lijst. Ook spelers die nu nog kampen met een blessure, waaronder Veltman, Cerny en Bandé, zijn aangemeld bij de UEFA.

De volledige lijst:

Keepers: André Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski en Stan van Bladeren.

Pages

Subscribe to Daley Blind