Daley Blind

Ten Hag ziet ‘belangrijke rol’ voor Blind

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag rekent erop dat Daley Blind deze zomer zal terugkeren bij Ajax. De international van Oranje moet een belangrijke rol gaan invullen in Amsterdam, zo vertelt de trainer in De Telegraaf.

Blind, die bij zijn huidige club Manchester United als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder heeft gespeeld, zou bij Ajax als eerste instantie als linker centrale verdediger komen te spelen, maar kan ook als controlerende middenvelder gaan spelen.

Ajax wil Blind of Magallán

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil Lisandro Magallán al tijden naar Ajax halen, maar ook Daley Blind is nu een optie. “Het zal of de een of de ander worden. Beiden lijkt me niet realistisch”, vertelt Erik ten Hag aan Voetbal International.

Ten Hag ziet de komst van Blind in ieder geval helemaal zitten: “Een speler met veel ervaring, in de Premier League en in het Nederlands elftal. Opbouwend erg goed en organisatorisch zeer sterk. Bovendien is hij een stabiele persoonlijkheid.”

Ambitieuze Schuurs weet goed waar hij aan moet werken

Bron: www.ajaxlife.nl

Schuurs wil vooral aan zijn fysiek, wendbaarheid en snelheid werken. © Ajax Images

Aanwinst Perr Schuurs is onderhand alweer een vertrouwd gezicht op het veld bij Ajax. Hij draait zijn wedstrijden ogenschijnlijk moeiteloos mee in de voorbereiding. De achttienjarige verdediger stond weer naast Matthijs de Ligt opgesteld in het oefenduel met Steaua Boekarest (1-1).

Door Floris Roos

‘Manchester United wil 17 miljoen voor Blind’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens Valentijn Driessen is Daley Blind zo goed als persoonlijk rond met Ajax, zo vertelde hij vrijdagavond bij Voetbal Inside. De verdediger annex middenvelder zou zelf graag terug komen naar Amsterdam, nu hij in Manchester een beetje in de vergetelheid is geraakt.

United lijkt echter niet heel erg bereid om mee te werken: er zou 17 miljoen worden gevraagd om het contract van Blind, dat nog slechts een jaar loopt, af te kopen. Logischerwijs is Ajax niet bereid om dat bedrag te betalen.

Pages

Subscribe to Daley Blind