Atlético Madrid

Ajax O17 plaatst zich voor finale Future Cup na winst op Anderlecht

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Behalve het grote Ajax maakt ook Ajax O17 indruk in Europa. Op Sportpark De Toekomst werden de leeftijdgenoten van Anderlecht met 2-0 verslagen, waarmee de ploeg van trainer Dave Vos zich plaatste voor de finale van de prestigieuze jaarlijkse Future Cup.

Ajax kwam in de eerste helft op voorsprong door een kopbal van verdediger Neraysho Kasanwirjo. In de tweede helft besliste Pinas de wedstrijd op aangeven van sterspeler Naci Ünüvar.

‘Nicolás Tagliafico heeft vijf concurrenten voor twee plekken in selectie’

Bron: www.voetbalzone.nl

Atlético Madrid is achter de schermen druk bezig met de invulling van de selectie van Diego Simeone voor komend seizoen. De huidige nummer twee van LaLiga neemt in de zomer afscheid van Lucas Hernández, die voor tachtig miljoen euro naar Bayern München zal vertrekken en eind januari werd de al aan Wolverhampton Wanderers verhuurde Jonny Castro voor een bedrag van

Blessures Juventus stapelen zich op: ook Emre Can valt uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De blessures bij Juventus blijven zich maar opstapelen. Zaterdagavond raakte ook Emre Can geblesseerd, tijdens het duel met AC Milan.

Al in de achtste minuut ging Can naar de grond. Hij leek vervolgens door te kunnen, maar moest zich halverwege de eerste helft alsnog laten wisselen met een enkelblessure. Opnieuw een domper voor Allegri dus, want in de laatste 6 wedstrijden was Can een basisklant. Waaronder in de return met Atlético Madrid.

‘Ajax praat met Atlético over Tagliafico, maar stelt deal uit’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax bereidt zich voor op de overgang van Nico Tagliafico naar Atlético Madrid, zo meldt TyC Sports.

Er zouden al gesprekken lopen tussen beide clubs, maar Ajax wil de deal pas afronden na het avontuur in de Champions League. Komende week staat het eerste duel met Juventus op het programma.

Volgens TyC Sports zal er in ieder geval wel al voor het einde van dit seizoen duidelijkheid zijn over de toekomst van Tagliafico. Ajax lijkt te kunnen rekenen op een transferbedrag van 25 miljoen euro.

Pages

Subscribe to Atlético Madrid