Bologna F.C. 1909

AC Milan doet bod van twintig miljoen euro op ex-Ajacied Dijks’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks gaat Bologna mogelijk na een seizoen alweer verlaten. De 26-jarige linksback heeft zich volgens De Telegraaf in de kijker gespeeld bij meerdere clubs uit de Serie A. AC Milan zou zelfs al een bod van rond de twintig miljoen euro hebben uitgebracht op de ex-Ajacied. De krant schrijft dat er woensdag een spoedberaad plaatsvindt bij de Italiaanse club, waarbij ook zaakwaarnemer Dick van Burik aanwezig is.

‘Toptransfer lonkt voor Mitchell Dijks’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks kan een absolute toptransfer maken, zo meldt De Telegraaf. Meerdere clubs uit de Serie A zouden verregaande belangstelling hebben in de oud-Ajacied, en AC Milan zou zelfs al een bod hebben uitgebracht van 20 miljoen euro.

Dijks vertrok vorige zomer transfervrij bij Ajax, nadat hij overbodig was geraakt. Bij Bologna leefde hij echter helemaal op. De linksback kwam in het afgelopen seizoen tot 25 duels in de Serie A, waarin hij één keer trefzeker was.

Knappe treffer Dijks helpt degradatiezorgen Bologna te verkleinen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks heeft er maandagavond met een knappe treffer aan bijgedragen dat Bologna, dankzij een 3-0 overwinning op Chievo, is opgeklommen naar de 17e plek in de Serie A. Hiermee werkten de Rossoblu zich uit de degradatiezone.

Dijks is helemaal opgebloeid in Italië. Vorige maand werd hij nog uitgeroepen tot speler van de maand bij Bologna.

Bekijk de knappe goal van Dijks hier:

Pages

Subscribe to Bologna F.C. 1909