Frank Rijkaard

De Ligt wint Johan Cruijff-prijs en mag Cruijff Court aanleggen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt is uitgeroepen tot talent van het seizoen 2017/2018 en wint daarmee de Johan Cruijff-prijs. Hij volgt Kasper Dolberg op, die de prijs vorig jaar won.

“Ik vind het een hele grote eer. Veel jongens die deze prijs wonnen werden internationale topvoetballers, wat natuurlijk ook mijn doel is. Daarnaast vind ik het een eer om straks mijn eigen Cruyff Court te hebben”, aldus De Ligt in gesprek met De Telegraaf. Waar het Cruijff Court komt, zal in oktober bekend worden. Dan is het Voetballer van het Jaar-gala.

JUICHEN!

Bron: www.afca.nl

Een geweldige week voor ons aller Ajax ligt achter de rug. De dronken roes van klaterend succes zal nog wel even aanhouden. Toch kijken we, de veroverde glorie hieronder resumerend, ook vast likkebaardend wat vooruit.

Ten Hag blij met steun Rijkaard: ‘Dat is goed voor de club Ajax en de rust’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is blij met de steun van Frank Rijkaard. De oud-voetballer en voormalig bondscoach van het Nederlands elftal vindt dat Ajax verplicht is om de oefenmeester in elk geval de kans te geven te doen wat hij met Ajax wil doen, vooral omdat hij op een moeilijk moment is ingestapt. “Erik verdient dat en ik hoop dat hij het gaat waarmaken. Dat is goed voor de club Ajax en de rust”, aldus Rijkaard.

Pages

Subscribe to Frank Rijkaard