U.C. Sampdoria

Onze Trots: 'Litmanen leerde Nederlands door Jiskefet'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 26 spreken wij met schrijver, acteur en televisie- en radiomaker Herman Koch.

‘Botman niet naar FC Groningen maar naar sc Heerenveen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-verdediger Sven Botman stond nadrukkelijk in de belangstelling van FC Groningen maar verkiest sc Heerenveen boven de Groningers, zo meldt het Dagblad van het Noorden zojuist. Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, meldt op zijn Twitterkanaal dat de verdediger komend seizoen op huurbasis in Friesland zal spelen. Of er een eventuele optie tot koop in het huurcontract staat, is nog niet bekend.

‘Ajax in de markt voor Thun-aanvaller Spielmann’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Zwitserse medium Blick weet te melden dat Ajax interesse heeft in FC Thun-buitenspeler Marvin Spielmann. De 22-jarige vleugelaanvaller maakte in het afgelopen seizoen dertien goals in de Zwitserse competitie. De rappe vleugelspits, die meestal vanaf links speelt, is clubtopscorer van Thun en ligt nog tot medio 2020 vast bij de Zwitserse club. Hij is ook in beeld bij Young Boys en het Italiaanse Sampdoria.

Ajax Jeugd succesvol op binnen- en buitenlandse toernooien

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dit weekend kwamen er veel jeugdteams uit op (Inter)nationale toernooien. Naast de overwinning van Ajax O17 op de ABN AMRO Future Cup werd er nog meer succes behaald.

Ajax O15 – WeLoveFootball U15 CupAjax O15 kwam in actie in Italië op het WeLoveFootball toernooi. De Ajacieden eindigden op een gedeelde derde plaats. Dillon Hoogewerf werd topscorer van het toernooi. Daarnaast werd het talent ook verkozen tot aanvaller van het toernooi.

Pages

Subscribe to U.C. Sampdoria