U.C. Sampdoria

‘Botman niet naar FC Groningen maar naar sc Heerenveen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-verdediger Sven Botman stond nadrukkelijk in de belangstelling van FC Groningen maar verkiest sc Heerenveen boven de Groningers, zo meldt het Dagblad van het Noorden zojuist. Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, meldt op zijn Twitterkanaal dat de verdediger komend seizoen op huurbasis in Friesland zal spelen. Of er een eventuele optie tot koop in het huurcontract staat, is nog niet bekend.

‘Ajax in de markt voor Thun-aanvaller Spielmann’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Zwitserse medium Blick weet te melden dat Ajax interesse heeft in FC Thun-buitenspeler Marvin Spielmann. De 22-jarige vleugelaanvaller maakte in het afgelopen seizoen dertien goals in de Zwitserse competitie. De rappe vleugelspits, die meestal vanaf links speelt, is clubtopscorer van Thun en ligt nog tot medio 2020 vast bij de Zwitserse club. Hij is ook in beeld bij Young Boys en het Italiaanse Sampdoria.

Ajax Jeugd succesvol op binnen- en buitenlandse toernooien

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dit weekend kwamen er veel jeugdteams uit op (Inter)nationale toernooien. Naast de overwinning van Ajax O17 op de ABN AMRO Future Cup werd er nog meer succes behaald.

Ajax O15 – WeLoveFootball U15 CupAjax O15 kwam in actie in Italië op het WeLoveFootball toernooi. De Ajacieden eindigden op een gedeelde derde plaats. Dillon Hoogewerf werd topscorer van het toernooi. Daarnaast werd het talent ook verkozen tot aanvaller van het toernooi.

Analyse Legia Warschau: kansen op de linkerflank

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Door @ikbensjimmie

Legia Warschau is voor Ajax geen onbekende tegenstander. Immers speelden de twee ploegen nog tegen elkaar in de knock-out fase van de Europa League in 2015. Toen was Ajax over twee wedstrijden de sterkere ploeg. Maar aan die ontmoeting mogen we geen conclusies voor het heden verbinden. Beide teams hebben in de tussentijd namelijk een hoop veranderingen doorgevoerd.

Pages

Subscribe to U.C. Sampdoria