Gele kaart

Ten Hag prijst samenhang tussen jonge en oudere spelers: ‘We hebben ervan genoten, de fans denk ik ook’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag verbaasde tegen ADO Den Haag (6-1 winst) met zijn opstellingen met basisplaatsen voor maar liefst drie jongelingen; Lassina Traoré, Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch tegen ADO Den Haag. ‘Dat zijn jongens die al een tijdje bij ons zijn. Ze weten hoe we moeten voetballen, vanuit de principes van ons spel. Als de uitvoering dan goed is, zoals vandaag, dan kunnen ze het. Een aantal jongeren worden dan meegetrokken door de ouderen en dat is mooi om te zien’, aldus Ten Hag.

Ajax verliest van Valencia en gaat verder in Europa League

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Champions League-avontuur van Ajax zit er voor dit seizoen op nadat de Ajacieden de thuiswedstrijd tegen Valencia met 0-1 hebben verloren. Ajax begon nog als koploper in groep H aan de wedstrijd maar door de nederlaag gaat Valencia als groepswinnaar naar de laatste zestien. Chelsea dat thuis won van Lille (2-1) verzekerde zich van de tweede plaats. Ajax gaat als nummer drie van de groep na de jaarwisseling door in de Europa League.

Kaarten: Onana, Promes en Martínez op scherp in de CL

Bron: source

Het is voor Andre Onana, Quincy Promes en Lisandro Martínez zaak dat ze dinsdagavond geen gele kaart pakken in de Champions League. De doelman van Ajax werd tegen zowel Lille als Valencia in het heenduel op de bon geslingerd door de arbitrage en weet dat hij bij nog een gele kaart geschorst zal worden. Ook Martínez (Valencia en Chelsea) en Promes (Valencia en Chelsea) gingen op de bon.

Ajax O19 krijgt drie keer rood en verliest in slotfase

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 is dinsdagavond in een bizarre wedstrijd met 2-0 onderuit gegaan tegen FC Groningen O19.

In Groningen kreeg Ajax drie keer (!) rood. Groningen speelde hard en daar protesteerden de Ajacieden tegen. Enric Llansana en Anass Salah-Eddine kregen daarvoor beide een tweede gele kaart. Hetgeen waarvoor was vooral bij Llansana bizar. De aanvoerder riep ‘Kom op, scheids!’ naar de leidsman. Youri Regeer kreeg direct rood na een overtreding. Verder kreeg ook de assistent van Heitinga een rode kaart.

Ten Hag: “Schuurs heeft laten zien waarom wij hem opstelden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was blij met de 0-2-zege op Lille. Toch zag de hoofdtrainer ook nog voldoende aandachtspunten. “In de slotfase van de eerste helft stonden we op één of twee momenten niet goed. Dat is ook moeilijk tegen deze ploeg, dat met een vierkant op het middenveld speelt. Dat is zeker niet makkelijk. Lille is daarnaast fysiek ook zo sterk en er zit veel tempo in. Af en toe zorgen ze dan voor hectiek. Het is aan ons om dan het hoofd koel te houden”, laat hij weten aan Veronica.

Pages

Subscribe to Gele kaart