Patrick Kluivert

Onana heeft nieuwe start bij Kameroen onder Seedorf en Kluivert

Bron: source

De ster van Ajax-keeper Andre Onana is momenteel rijzende, waardoor scouts van clubs uit heel Europa zijn naam hoog op de lijstjes hebben staan na sterke optredens in Nederland en Europa. Voor zijn land Kameroen wil én moet hij echter nog het een en ander bewijzen. Onder bondscoach Clarence Seedorf en zijn assistent Patrick Kluivert heeft hij te maken met voormalige sterren van Ajax en Oranje. FCUpdate.nl sprak met Onana op De Toekomst over het Nederlandse duo, zijn rol als international en de onrust bij de nationale ploeg.

Onze Trots: 'Naar binnen glippen in De Meer'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. Deze keer met voormalig thaibokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix: Remy Bonjasky.

Enoh: ‘Ik ben heel trots dat hij het zo goed doet bij Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Clarence Seedorf en assistent Patrick Kluivert beleven zaterdagmiddag hun vuurdoop bij Kameroen, als er een Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd op en tegen de Comoren op het programma staat. De aanstelling van de twee relatief onervaren trainers werd in het Afrikaanse land in eerste instantie met wat scepsis begroet en de beslissing van Seedorf om de in China actieve Benjamin Moukandjo en Christian

Pages

Subscribe to Patrick Kluivert