Lasse Schöne

Schöne ziet terugkerend thema na puntverlies van Ajax

Bron: source

Ajax-middenvelder Lasse Schöne was absoluut niet te spreken over het optreden van zijn team tegen sc Heerenveen. De Deen constateert niet voor het eerst dat de Amsterdammers te vaak niet profiteren wanneer de concurrentie punten laat liggen. "Dat is een terugkerend thema bij ons en het speelt al een tijdje. Daar word je wel een beetje gek van. Dat moet een keer stoppen."

Ajax speelt gelijk tegen SC Heerenveen: 4-4

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een uitstekend eerste seizoenshelft geen goed gevolg gegeven. De Amsterdammers speelden zondagmiddag in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop met 4-4 gelijk tegen SC Heerenveen. De nummer 2 van de Eredivisie kon de Friezen maar niet van zich afhouden. Tadic (2x), De Ligt en Huntelaar scoorden namens de thuisploeg.

Ajax verslaat São Paulo met 2-4

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de tweede wedstrijd om de Florida Cup met 2-4 gewonnen van São Paulo. In het Orlando Stadium kwam Ajax na ruim een kwartier op een 1-0 achterstand ondanks dat het zeer goed begon aan de wedstrijd. Vlak voor rust waren het Schone (vrije trap) en Ziyech (afstandschot) die de gelijkmaker hadden kunnen scoren. Na de thee scoort Ajax de 1-1 via Van de Beek die een voorzet van Kristensen weet binnen te schieten. Ajax heeft absoluut het overwicht maar komt toch weer op achterstand door een doelpunt van Brenner.

Trainingskamp: Ten Hag neemt 31 spelers mee naar Florida

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zaterdag stappen er 31 spelers met trainer Erik Ten Hag in het vliegtuig richting Florida. Hier gaat Ajax zich tot 12 januari voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ook worden er twee wedstrijden gespeeld, in de Florida Cup. Eerst tegen Flamengo (11 januari), en daarna tegen São Paulo (12 januari).

Opvallende namen zijn onder andere de nieuwe aanwinsten: Lisandro Magallán en Lassina Traoré. Ook mogen een aantal jongere spelers zich laten zien: El Maach, Ekkelenkamp, Gravenberch, Jensen, Lang en Bakker stappen vandaag ook het vliegtuig in.

De 5 mooiste Ajax-goals van 2018

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het jaar 2018 was een doelpuntrijk jaar voor Ajax. In competitieverband werden er namelijk 130 doelpunten gemaakt, 42 meer dan in 2017. Ajax1.nl blikt terug op de vijf mooiste Ajax goals van het afgelopen jaar.

5. Nousair Mazraoui Ajax – Benfica (1-0)

De ontlading was misschien wel mooier dan de goal, maar dat doet er niet toe. Mazraoui zorgde voor een ware explosie in de ArenA met zijn late doelpunt tegen Benfica. Een goal die we niet snel zullen vergeten.

Pages

Subscribe to Lasse Schöne