Lasse Schöne

Kaarten geschrapt, Ajax zonder schorsingen naar halve finales

Bron: www.ad.nl

Ajax begint zonder geschorste spelers aan de halve finales van de Champions League tegen Manchester City of Tottenham Hotspur. Matthijs de Ligt, Daley Blind, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Frenkie de Jong konden zich woensdag in het uiteindelijk gewonnen duel met Juventus (1-2) geen kaart meer permitteren. Ze werden in Turijn ook niet bestraft door scheidsrechter Clément Turpin.

AJAX BEREIKT HALVE FINALE CHAMPIONS LEAGUE!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft dinsdagavond voor een megastunt gezorgd door de return in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus met 1-2 te winnen. De Ajacieden zijn door dit resultaat doorgedrongen tot de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat Ajax de halve finale van de Champions League bereikte, was in 1997 toen uitgerekend Juventus te sterk was.

Opstellingen Juventus – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Juventus treffen elkaar om 21:00 uur voor de tweede keer om de kwartfinale van de Champions League te spelen. Nicolás Tagliafico is geschorst en wordt vervangen door Noussair Mazroui. Bij Juventus staan Matuidi en Bernardeschi op scherp terwijl wij een half dozijn op scherp staande spelers hebben: Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Matthijs de Ligt en Daley Blind. De leiding van vanavond is in handen van Clément Turpin en de wedstrijd is te volgen via Veronica en Ziggo Sport.

Zes Ajacieden ‘op scherp’ tegen Juventus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax speelt dinsdagavond de return in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus. In Turijn moeten de Amsterdammers een 1-1 stand uit de eerste ontmoeting zien weg te poetsen om te overleven in het toernooi. Maar liefst zes spelers van Ajax staan op scherp en lopen bij een gele kaart het eerste duel van een eventuele halve finale mis.

Kan Ajax zorgen voor het wonder van Turijn?

Bron: www.ad.nl

• Kan Ajax zorgen voor het wonder van Turijn na de 1-1 in Amsterdam? • Noussair Mazraoui keert terug van een schorsing. Nicolás Tagliafico is suspended. • Daley Blind, Matthijs de Ligt, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech staan op scherp. • Blaise Matuidi en Federico Bernardeschi staan op scherp bij Juventus. • Franse arbiter Clément Turpin leidt kraker in Allianz-stadion van Turijn.

Pages

Subscribe to Lasse Schöne