Marcel Keizer

‘Ajax veegt bod van 40 miljoen van Atletico op Neres resoluut van tafel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Braziliaanse media heeft Atlético Madrid een bod van 40 miljoen euro bij Ajax neergelegd voor David Neres. Ajax zou het bod direct afgewezen hebben, aldus de Brazilianen. Volgens hen speelt Marc Overmars ‘een hard spel’ en heeft de directeur voetbalzaken van Ajax de eerste aanbieding van Atlético daarom resoluut afgewezen. Neres ziet een overstap naar de nummer twee van LaLiga naar verluidt zelf erg zitten en hoopt dat de clubs er in de nabije toekomst uit zullen komen.

‘Ajax wil prestaties Ten Hag belonen met nieuw contract’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil trainer Erik ten Hag zo snel mogelijk een nieuw en verbeterd contract aanbieden om hem te belonen voor zijn prestaties. Dit zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegen De Telegraaf.

“Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet”, aldus Overmars over de trainer, die nu nog een contract heeft tot medio 2020. “Contractverlenging trainer lijkt me goed voor club.”

Een jaar Ten Hag: Analyse van ijzersterk Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft in een jaar tijd de negatieve tendens rondom zijn persoon honderdtachtig graden weten te draaien. Werd hij eerst verafschuwd, bekritiseerd en uitgelachen vanwege zijn mediaoptredens en voetbaljargon, vandaag de dag is alles anders. Ajax is ongeslagen in Europa, heel 2018 zonder nederlaag in eigen huis en speelt super-spel om naar te kijken. Een terugblik, vooruitblik en analyse van de recordkampioen en zijn trainer.

Ten Hag: ‘Als ik dat van mijn spelers eis, dan moet ik het zelf toch ook doen?’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag stapte een jaar geleden als opvolger van Marcel Keizer in bij Ajax en de destijds van FC Utrecht overgenomen trainer kwam in Amsterdam direct onder een vergrootglas te liggen. De oefenmeester kreeg voor zijn eerste optredens als trainer van Ajax in de media bijvoorbeeld de nodige kritiek en geeft nu in gesprek met het Algemeen Dagblad aan

Pages

Subscribe to Marcel Keizer