Guus Hiddink

Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

Ajacied kwakkelt met blessure: “Voor een sportman is het verschrikkelijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Sinkgraven kwakkelt al anderhalf jaar met knieblessure en is nog altijd niet fit genoeg om te spelen. In De Telegraaf vertelt de vader van Ajacied dat zijn zoon het moeilijk heeft.

Dinsdag was Sinkgraven aandachtig toeschouwer bij Olympisch elftal van China, waar zijn vader Harry samen met Guss Hiddink werkt. “Leuk om mijn vader weer te zien. Hij is maar weinig in Nederland en door mijn drukke programma heb ik ook geen gelegenheid om naar China te gaan,” zegt Daley Sinkgraven in de ochtendkrant.

Ziyech: “Keuze voor Marokko was de juiste”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bij Ajax is de relatie tussen Ziyech en een deel van de supporters stroef te noemen, maar bij Marokko schatten ze de spelmaker van Ajax inmiddels wel op waarde. Vrijdag 15 juni om 17:00 uur speelt Hakim Ziyech met Marokko op het WK tegen Iran. Het had echter niet veel gescheeld of Ziyech had helemaal niet voor Marokko uit mogen komen.

Hakim Ziyech: “Ze zien me hier als een volwaardig Marokkaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Over precies 29 dagen begint het wereldkampioenschap in Rusland. Diverse Ajacieden hebben er maandenlang naar uitgekeken. Hakim Ziyech is er één van. Voor het eerst sinds 1998 is Marokko weer present op een WK. Met Portugal, Spanje en Iran zitten de Marokkanen niet in een gemakkelijke groep, maar wie weet kunnen ‘De Leeuwen van Atlas’ stunten. Via Ajax.nl blikt de 25-jarige middenvelder van Ajax terug op de keuze voor Marokko, kleedkamerhumor en het aankomend WK.

Pages

Subscribe to Guus Hiddink