Van der Sar: ”Ik stop definitief”

Bron: ajax1.nl

Edwin van der Sar heeft vandaag zijn definitieve afscheid bij Manchester United aangekondigd. De 40-jarige doelman had al enige tijd ideeën om na dit seizoen een punt achter zijn indrukwekkende loopbaan te zetten. “Ik breng het nu zelf graag naar buiten. Het is een goed moment mijzelf, maar ook voor de club. Manchester United moet verder kijken en is ook al bezig met de opvolging,” zegt Van der Sar.

De ex-international heeft bij United tal van records gebroken en wordt door manager Alex Ferguson beschouwd als een van de beste doelmannen in de historie van de club. “Ik weet hoe de boss, de spelers en de mensen bij de club mij waarderen. Het is binnen de club fijn om te horen hoe blij ze met je zijn.”

Van der Sar hoopt dat hij met een hoofdprijs afscheid kan nemen op Old Trafford. “Nou ja, één prijs? Ik hoop eigenlijk meer,” zegt de Nederlander lachend. Het tekent zijn ambitie in de laatste maanden van zijn carrière. “Het ideale scenario is voor mij met mooie prijzen in mijn handen te stoppen. We strijden nog op drie fronten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-sar-ik-stop-definitief/

Gegevens

Onderwerpen: Afscheid