SC Heerenveen

Overmars mist 'honderd procent motivatie' weleens bij Ajax

Bron: source

Ajax heeft dit seizoen al een paar keer op cruciale momenten punten laten liggen in de Eredivisie. Zo speelden de Amsterdammers direct na de winterstop gelijk tegen sc Heerenveen (4-4) en verloren ze een paar weken later op bezoek bij Heracles Almelo (1-0). Marc Overmars denkt te weten hoe het komt dat de ploeg van Erik ten Hag af en toe een slippertje maakt.

Ajax beleeft slechtste start kalenderjaar in 10 jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met de plaatsing voor de kwartfinale van de Champions League, een plek in de bekerfinale en internationale bewondering voor het spel van Ajax zou je zeggen dat het seizoen niet meer stuk kan. De resultaten na de winterstop in de competitie schetsen echter een totaal ander beeld. De Amsterdammers beleven namelijk de slechtste start van het kalenderjaar sinds 2009.

De Visser nog niet overtuigd van Magallán: “Maar ze moeten hem wel de kans geven.”

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán kwam begin dit jaar over van Boca Juniors naar Ajax en betaalde negen miljoen euro voor de verdediger. Bij zijn nieuwe werkgever is de Argentijn er nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren al werkte ook blessureleed daar niet aan mee. Hij kwam vooralsnog eenmaal in actie namens Ajax in de Eredivisie tegen Feyenoord en werd toen enkele malen knullig weggezet door Robin van Persie. Hij speelde daarnaast ook tegen sc Heerenveen in de TOTO KNVB Beker. 

Magallán vergeleken met ‘logge olifant’ van PSV: ‘Hij moet wel kans krijgen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax betaalde Boca Juniors begin dit jaar negen miljoen euro voor Lisandro Magallán, maar de Argentijn is er bij zijn nieuwe werkgever nog niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. De stopper kwam vooralsnog eenmaal in actie namens Ajax in de Eredivisie en speelde ook tegen sc Heerenveen in de TOTO KNVB Beker, al moest hij vanwege blessureleed ook

Pages

Subscribe to SC Heerenveen