SC Heerenveen

Schöne ziet terugkerend thema na puntverlies van Ajax

Bron: source

Ajax-middenvelder Lasse Schöne was absoluut niet te spreken over het optreden van zijn team tegen sc Heerenveen. De Deen constateert niet voor het eerst dat de Amsterdammers te vaak niet profiteren wanneer de concurrentie punten laat liggen. "Dat is een terugkerend thema bij ons en het speelt al een tijdje. Daar word je wel een beetje gek van. Dat moet een keer stoppen."

Makkelie fluit Klassieker, Gözübüyük krijgt geen wedstrijd van KNVB

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor De Klassieker die aanstaande zondag in De Kuip gespeeld wordt. Björn Kuipers zal vanuit Zeist als VAR fungeren.

Ook Serdar Gözübüyük zal achter de schermen van het KNVB Replay Center plaatsnemen, maar dan voor de wedstrijd Heracles Almelo – PEC Zwolle. Gözübüyük is het middelpunt van discussie, vanwege de omstreden beslissing in de wedstrijd Ajax – SC Heerenveen van afgelopen zondag (4-4). Hierbij leken de Friezen een zuivere penalty onthouden te worden.

Onana niet fit genoeg om te starten: basisplaats Lamprou

Bron: source

Slecht nieuws voor Ajax: keeper Andre Onana is niet fit genoeg om te starten in het Eredivisie-duel met sc Heerenveen. De keeper verliet vrijdag de training al voortijdig, maar werd door Erik ten Hag in eerste instantie wel opgesteld tegen de Friezen. Na de warming-up haakte de Kameroener echter toch ziek af, waardoor Kostas Lamprou alsnog in de basis begint van de Amsterdammers.

[Update] 'Voorkeur om te huren voor half jaar'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens Valentijn Driessen is Ajax aan het kijken naar de mogelijkheden voor het eventueel huren van een nieuwe doelman. Dit na het mindere optreden van Kostas Lamprou tegen SC Heerenveen. Dat laat de journalist van De Telegraaf weten bij Veronica Inside.

'Ze hebben vandaag bij Ajax een beraad gehad met de vraag: hoe gaan we hiermee door en gaan we hiermee door?', laat Driessen weten. 'In Amerika had hij ook twee ketsers tegen Flamengo. Ze willen nu toch een keeper gaan huren voor de rest van het seizoen.'

Driessen: ‘Ajax-top in beraad’, Onana naar huis gestuurd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is bezig met het vinden van een nieuwe tweede doelman, zo weet Valentijn Driessen maandagavond te melden bij Veronica Inside. Volgens Driessen is de Ajax-top achter de schermen hard bezig om deze maand nog een versterking binnen te halen. Tweede doelman Kostas Lamprou maakte zondag in de dramatisch verlopen thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen een slechte indruk en dat lijkt nu de druppel die de welbekende emmer doet overlopen.

Pages

Subscribe to SC Heerenveen