SC Heerenveen

Ajax begint met zege aan cruciale week, maar oogt kwetsbaar

Bron: source

De vierde overwinning op rij in de Eredivisie is een feit voor Ajax, dat in ieder geval een paar uur koploper is van de Eredivisie. De regerend kampioen vloerde sc Heerenveen zaterdagavond met 4-1, al lijkt dat overtuigender dan het was. Ingrijpen van de VAR zorgde er in de eerste helft namelijk voor dat de 1-2 van Heerenveen werd afgekeurd. Daarna stelde Ajax met Nicolas Tagliafico als grote roerganger orde op zaken.

Tadic verklaart moeizame eerste helft: ‘We dachten al een beetje aan Lille en PSV’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zaterdag uiteindelijk vrij eenvoudig met 4-1 van sc Heerenveen, maar daar leek het in de eerste helft lange tijd niet op. Dusan Tadic geeft in De Telegraaf toe dat de Amsterdammers wellicht al te veel met hun hoofden bij de Champions League-wedstrijd tegen Lille van aanstaande dinsdag en de Eredivisie-kraker tegen PSV van aanstaande zondag zaten.

LIVE 15.15 uur | Persconferentie Ten Hag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de persconferentie van Ajax-trainer Erik ten Hag. In aanloop naar het Champions League-duel met Lille OSC van dinsdag spreekt de oefenmeester vanaf 15.15 uur de aanwezige pers toe. Volg het hier en praat mee!

Tijdens zijn perspraatje zal Ten Hag uiteraard een voorbeschouwing doen op het duel met Lille OSC en daarnaast blikt hij vast en zeker nog kort terug op het duel met sc Heerenveen van afgelopen zaterdag. Wellicht geeft Ten Hag ook een update over de fitheid van zijn spelers.

Pages

Subscribe to SC Heerenveen