SC Heerenveen

Heerenveen kan Ierse topschutter Robbie Keane wel bekoren

Bron: www.ad.nl

Het was een nogal surrealistisch beeld. Robbie Keane, de voormalige scherpschutter van onder meer Tottenham Hotspur, Liverpool, Celtic en LA Galaxy langs het trainingsveld van SC Heerenveen. De Ierse volksheld en recordinternational – 126 interlands – krijgt deze week een kijkje in de keuken van de club. Keane volgt namelijk de cursus voor het hoogste trainersdiploma. Een internationale studiereis is een onderdeel daarvan.

Ajax Vrouwen winnen wedstrijd in Eredivisie Cup met 0-2 van Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie Cup is een nieuwe competitie in het vrouwenvoetbal. Alle Nederlandse eredivisieclubs doen hieraan mee. De teams spelen in een laddercompetitie, die is ingedeeld op basis van vier niveaus. De indeling is gebaseerd op basis van de eindstand in de eredivisie van het afgelopen jaar. De clubs kunnen elkaar drie speelrondes (uit en thuis) uitdagen om zo te stijgen of zich te handhaven. Wie aan het eind van het toernooi de bovenste ladder bezet, wint een beker.

Gametalk RKC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. RKC – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Geschorste Boadu krijgt paar dagen vrij

Bron: www.ad.nl

AZ-aanvaller Ferdy Druijf mag het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in Den Haag vanaf de aftrap laten zien. De 21-jarige spits neemt de basisplaats in van Myron Boadu, die een schorsing uitzit. ,,Dat is heel logisch en gaat ook gebeuren”, zei AZ-coach Arne Slot over de wijziging in zijn succesvolle elftal.

Lindhout fluit RKC Waalwijk – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen RKC Waalwijk en Ajax. De 32-jarige arbiter floot Ajax een keer eerder dit seizoen bij de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (4-1). Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bluemink en De Nas. Vierde official is Blank en Dieperink zal vanuit Zeist fungeren als VAR. RKC Waalwijk – Ajax begint zaterdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB

Mix van selectie en jeugdspelers verliest oefenpotje in en tegen Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Een mix van selectie en jeugdspelers van Ajax heeft deze woensdagmiddag een oefenwedstrijd van en tegen Heerenveen met 1-0 verloren. Bruno Varela, Edson Álvarez, Siem de Jong, Carel Eiting, Klaas Jan Huntelaar en Zakaria Labyad waren de enige ‘grote namen’ op het veld bij Ajax omdat de internationals op pad zijn voor verplichtingen voor hun land. Opvallend was dat ook Hassane Bandé zijn opwachting maakte in het Abe Lenstra stadion.

Pages

Subscribe to SC Heerenveen