‘Ajax denkt aan Amerikaan Altidore’

Bron: ajax1.nl

Het is goed mogelijk dat Altidore deze zomer naar Amsterdam vertrekt. De sterke en snelle Amerikaanse spits liet op Twitter weten dat het moeilijk wordt om Nederlands te gaan leren, daarmee aangevende dat een vertrek naar ons zomerse landje aanstaande is. De spits heeft meerdere keren in de belangstelling gestaan van de Amsterdammers.

Altidore wekte al op jonge leeftijd de indruk van grote internationale clubs. In het seizoen 2008/2009 koos hij daarom voor Villareal. Naar verluidt zou Altidore zo’n zeven miljoen hebben gekost. Bij Villareal heeft hij echter nooit kunnen overtuigen, wat resulteerde in vele uitleenbeurten bij achtereenvolgens Xerez, Hull City en Bursaspor.

Ajax is niet de enige club waar de Amerikaan mee in verband wordt gebracht. Volgens de site van de Amerikaanse competitie zou ook PSV interesse hebben in de spits. Ook AZ ontkomt er niet aan. Technisch directeur Earnest Stewart keek bij de Gold Cup al naar Altidore, die overigens een hamstringblessure opliep in de kwartfinale tegen Jamaica.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-denkt-aan-amerikaan-altidore/