Sturkenboom houdt zich voorlopig koest

Bron: ajax1.nl

Martin Sturkenboom heeft als algemeen directeur ad interim van Ajax gisteren een eerste kennismaking gehad met het personeel van Ajax. 

De Utrechter, die benoemd is door de rvc, zal zijn werk in de Amsterdam ArenA gewoon voortzetten, evenals technisch directeur ad interim Danny Blind. Na zijn interim-periode blijft Sturkenboom in de directie van Ajax.

„Ik ben begonnen om leiding te geven aan dit bedrijf en dat loopt voor de ene afdeling soepeler dan voor de andere. Ajax zit in een bestuurlijke crisis en dan staat er spanning op de organisatie. Dan moet je het personeel de ruimte geven om hun vragen te stellen. Ik kan me voorstellen dat ze zich in deze moeilijke tijd zorgen maken over de continuïteit van hun baan. Daarom vond ik het een nuttige bijeenkomst met het personeel”, aldus Sturkenboom tegen De Telegraaf.

De bestuurlijke crisis laat Sturkenboom aan zich voorbijgaan. „Daar blijf ik bij weg. Ik ben er voor de organisatie. De eerste honderd dagen hoef je van mij geen krachtige uitspraken te verwachten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sturkenboom-houdt-zich-voorlopig-koest/