Algemeen directeur

AZ neemt afstand van vuurwerkgooiers

Bron: www.ad.nl

AZ baalt van de supporters die zondag in het begin van de uiteindelijk verloren bekerfinale tegen Feyenoord vuurwerk op het veld gooien. ,,Deze vuurwerkgooiers hebben zich van hun slechtste kant laten zien. Daar nemen wij als club uiteraard afstand van. Voor de rest willen we onze fans bedanken voor hun massale support", stelt algemeen directeur Robert Eenhoorn op de website van de club uit Alkmaar.

Overmars: ‘Je moet Erik de tijd geven om aan zijn elftal te bouwen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars sprak tegenover Fox Sports onder meer over de kritiek die Erik ten Hag krijgt, omdat het spel van Ajax niet goed is en de achterstand op PSV sinds zijn aanstelling alleen maar verder is opgelopen. “Dat is altijd het eerste aanspreekpunt die ze daar op aanspreken en daarna mij. Erik gaat hartstikke goed. Je moet hem de tijd geven om aan zijn elftal te bouwen. Dat heeft hij hiervoor ook goed gedaan en dat gaat hem ook lukken met onze steun. Ik sta nog achter hem. We hebben iets gedaan voor de lange termijn, niet voor de korte termijn. Daar hebben wij geloof in met Erik.

Strijdvaardige VDSar: 'Niet aan de orde om op te stappen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar wil zijn zaakjes komend seizoen snel op orde hebben. © Pro Shots

Drie trainers in anderhalf jaar, een Ajaxonwaardige snelle Europese eliminatie en bovenal het opnieuw missen van de landstitel. Algemeen directeur Edwin van der Sar ligt zwaar onder vuur, maar is te strijdvaardig om de handdoek te werpen. “Ik ben eindverantwoordelijk. Daarvoor loop ik zeker niet weg, maar het is niet aan de orde om op te stappen.”

Door Sander Zeldenrijk

Pages

Subscribe to Algemeen directeur