Ajax houdt hoop en is gemotiveerd

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ondanks de 0-3  nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Salzburg blijft Ajax strijdvaardig en wil laten zien wat het kan. Er zijn in het voetbal gekkere dingen gebeurd en ‘wie weet hoe een koe een haas vangt’.

Ricardo van Rhijn: “Na die 0-3 wordt het hartstikke lastig, dat mag duidelijk zijn. Maar het is wel eens vaker voorgekomen dat een ploeg met 0-3 achter stond en toch is doorgegaan. Wij gaan de wedstrijd met de beste intenties in. Wie weet wat er gebeurt als we vroeg scoren…. het kan raar lopen.”

Christian Poulsen: “We zien de komende twee wedstrijden heel positief tegemoet. Tegen AZ lieten we al zien dat we weten wat er beter moet. Alleen wanneer we ook van hen hadden verloren, was het een ander verhaal geweest. We willen in elk geval iets goedmaken en gaan dus gewoon voor de zege. En je weet nooit wat er mogelijk is als je op voorsprong komt…”

Frank de Boer: “We moeten in ieder geval laten zien dat we veel beter kunnen. Als Salzburg zijn niveau haalt, wordt het een heel lastig verhaal. We moeten in ieder geval beter voorbereid zijn op de druk en vervolgens de voetballende oplossing vinden, hetgeen we in de thuiswedstrijd niet deden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/ajax-houdt-hoop-en-gemotiveerd/