FEESSIES BIJ EEN ANDER ZIJN ALTIJD LEUKER

Bron: www.afca.nl

Kampioen worden is altijd leuk. Of het nu met 20 punten voorsprong is, of in de allerlaatste minuut met een schijtgoal. Het maakt ons weinig uit. Heel bijzonder was natuurlijk zoals in 2011, toen we in een regelrechte finale van het altijd zo gehoorzame twente wonnen. Dat was ultiem, éénmalig, om nooit te vergeten. Maar behalve zo’n scenario, gaat er niets boven kampioen worden in een uitwedstrijd.

Vele zullen zich de nachtelijke avonturen vooraf in nijmegen in 1990 en 2002 nog wel kunnen herinneren. (heerlijke hotelletjes daar….). Of de prachtige chaos in groningen, in 1998. Massaal glippen, feessie in het stadion en daarna in de wijk in, om even met wat deelnemers van het t.v.-programma De Harde Kern van gedachten te wisselen. En dan zo’n heerlijke weekendje afsluiten met een altijd hilarische zegetocht terug naar Mokum. Het geeft gewoon een extra dimensie, ‘uit’ kampioen worden. En na drie keer in eigen huis een kampioensfeessie te hebben gegeven, lijkt ons dat wel weer eens leuk.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/feessies-bij-een-ander-zijn-altijd-leuker/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=feessies-bij-een-ander-zijn-altijd-leuker