Ajax - Real Sociedad

Bron: www.ajaxlife.nl

Milik start de week moeizaam, maar vindt zijn draai.© Björn Martens

Wie denkt dat het in De Lutte warm is, moet maar eens naar Hardenberg rijden. Daar is het nog veel warmer! En bovendien trappen Ajax en Real Sociedad af op het warmste moment van de dag. Aan het einde van het liedje schrijven de Ajacieden een aardige zege bij. 3-1!

Frank de Boer vertelt naderhand dat hij gematigd tevreden is. Dat heeft onder meer te maken met de buitenspelval. Die mislukt deze voorbereiding meer dan eens en dat levert al diverse tegentreffers op. Precies dat gebeurt tegen de ploeg uit Baskenland.

Het is oude bekende Alfred Finnbogason die Sociedad op voorsprong zet, maar Ajax herpakt zich gelukkig snel. Als er een vijf op het scorebord zou zijn verschenen, was dat nog niet eens zo gek geweest. Helaas eindigen niet alle ballen in het doel.

De ballen die wel in het doel eindigen, komen van de voet van Arek Milik, het hoofd van een Baskische verdediger en de kop van Anwar El-Ghazi. Jazeker, opnieuw El-Ghazi. De topscorer van de voorbereiding is een Jong Ajacied. Mooi toch? Onthoud die naam maar!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15895

Gegevens

Onderwerpen: De Lutte
Trainers: Frank de Boer