Oefenduels: Sparta verslaat reserves Ajax (Incl. video), Jong Ajax wint van beloften Groningen

Ajax heeft vanmiddag een geheim oefenduel met 2-3 verloren van Sparta, zo meldt RTV Rijnmond. Bij rust was het 1-2 voor de rotterdammers. Bij Ajax stonden onder andere Boer, Viergever, El Ghazi, Duarte en Zimling in de basis. De laatste twee waren verantwoordelijk voor de treffers aan Ajax-zijde. De Nooijer, Verhaar en Langedijk scoorden voor de gasten.  Jong Ajax speelde om 14:30 uur een oefenduel, eveneens op De Toekomst tegen Jong FC Groningen. De Ajacieden wonnen met 2-1. De ruststand was 1-1.

Na tien minuten kwam Jong Ajax op achterstand door een eigen doelpunt. Een kwartier later kwamen de Amsterdammers op gelijke hoogte door een treffer van El Hasnaoui. Tien minuten na de pauze maakte Becker de winnende voor Jong Ajax. Na een uur spelen miste Hendriks nog een penalty namens Jong Ajax waardoor het uiteindelijk 2-1 bleef.

Opstelling Ajax tegen Sparta: Boer, Van Rhijn (46. Van der Hoorn), Tete, Viergever (46. Denswil), Ligeon, Menig, Zimling, Duarte, El Ghazi (46. Muric), Zivkovic, Kishna.