Mayweather grote favoriet in veelbelovend gevecht tegen Pacquiao

Bron: www.nieuwslog.nl

Het gevecht van de eeuw is één van de veelbelovende benamingen die het boksduel tussen Floyd Mayweather en Manny Pacquiao. De twee grootse boksers nemen het op 2 mei tegen elkaar op. Wanneer het duel inderdaad in een spektakel uitmondt, is dit niet de eerste keer dat Mayweather en Pacquiao een zinderend duel beleven. NetBet heeft de Amerikaanse krachtpatser in ieder geval gebombardeerd tot grote favoriet. Wie gaat dit duel winnen?

Gevecht tussen twee grootmachten in de wereld van het boksen

Floyd Mayweather en Manny Pacquiao staan bekend als twee grote boksers. De Amerikaan en de Filipijn treffen elkaar op 2 mei in de MGM Grand Garden Arena en veel liefhebbers van de sport erkennen de wedstrijd nu al als een legendarische ontmoeting. Money staat nu op 47 achtereenvolgende overwinningen, waarvan 26 beslist werden met een knock-out. Pacquaio verloor twee duels, maar sloeg in 62 duels zijn tegenstander liefst 38 keer knock-out. Het duel kan alle kanten op en het is aan de keuzeheren zelf om zich te bewijzen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1249232-mayweather-grote-favoriet-in-veelbelovend-gevecht-tegen-pacquiao/

Gegevens

Onderwerpen: Afgelasting, ArenA, Verdedigen