Wat voor punt geef jij het Ajax-seizoen 2014/15?

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het seizoen duurt nog 3 weken. Daarin worden nog nietszeggende potjes gespeeld tegen Cambuur (thuis, 10 mei) en tegen het al gedegradeerde Dordrecht (uit, 17 mei). AJAX wordt niet meer eerste of derde. Het seizoen is gespeeld, dus we kunnen nu al terugkijken.

Dieptepunten vinden zal echt niet moeilijk zijn. Als Ajacied geboren in 1974 kan ik me niet 1 seizoen voor de geest halen waar het spel zo vlak, zo vreugdeloos, zo vruchteloos en dus zo niet des Ajax’s was als dit seizoen. Misschien het voetbal onder Wouters (1999-2000) en Van Basten (2008-2009)? Maar zelfs in die seizoenen was het niet zo’n constant niveau qua saaiheid.

Schöne geeft Ajax geen voldoende voor dit seizoen. “Ik zou Ajax dit seizoen een vijf geven. Als Ajax niet kampioen wordt is het ondermaats. Het is ook een stukje minder dit seizoen en dan mag je kritisch zijn,’ aldus de Ajacied in het programma De Tafel van Kees. Dus…wat voor punt geef jij dit seizoen op een schaal van 1 (superslecht) tot 10 (supergoed). Zie poll onderaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/26/wat-voor-punt-geef-jij-het-ajax-seizoen-201415/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen
Tags: Nieuws
Trainers: Marco van Basten