Ervaren Jong Ajax ruim langs FC Dordrecht

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond een ruime overwinning geboekt op FC Dordrecht. De Amsterdamse ploeg begon met ervaren krachten zoals Diederik Boer, Thulani Serero en Viktor Fischer in de basis. Het duel eindigde in 4-1.

Jong Ajax was in eigen huis vanaf het eerste moment de baas. Viktor Fischer opende de score in de twintigste minuut na een prachtige assist van Donny van de Beek. De Deense aanvaller werd weggestuurd op links en faalde niet in de doelmond. Niet veel later stond het al 2-0, toen Robert Muric een fraaie individuele actie bekroonde met een raak schot.

Nog voor de rust vielen ook de 3-0 en 4-0. Richaïro Zivkovic schoot de 3-0 binnen na een goede actie en assist van Muric. Van de Beek schoot de 4-0 binnen na een goede actie en assist van Frenkie de Jong. Renglo Janga maakte vlak na de rust nog de 4-1, maar Jong Ajax won al met al zeer gemakkelijk.

Opstelling Jong Ajax: Boer, Dankerlui, Van Bruggen, Mirani, Warmerdam, Van de Beek, Serero (83' Acolatse), De Jong, Muric (62' Clement), Zivkovic, Fischer (72' Hendriks).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94669/ervaren-jong-ajax-ruim-langs-fc-dordrecht