Donny van de Beek

Het CL-debuut van Ajax was uitstekend, maar kan nog veel beter

Bron: source

Ajax rekende woensdagavond met harde hand af in de eerste wedstrijd in de groepfase van de Champions League met AEK Athene. Na een niet geweldige eerste helft, ging de machine van trainer Erik ten Hag in het tweede bedrijf pas echt lopen. Nicolás Tagliafico vond tweemaal het doel, terwijl de getergde invaller Donny van de Beek tussendoor scoorde. FCUpdate.nl blikt terug op de geslaagde rentree van de Amsterdammers in het miljardenbal. 

Ajax fleurt rentree in CL op met soevereine zege op AEK

Bron: source

Ajax heeft door met 3-0 te winnen van AEK Athene een goede start gemaakt bij de terugkeer in de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag domineerde woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA zo goed als de hele wedstrijd, maar vond pas in de tweede helft het net via Nicolas Tagliafico (2x) en invaller Donny van de Beek. Nog een positief puntje voor Ajax was dat Kasper Dolberg zijn rentree maakte in de hoofdmacht.

Uitblinker Tagliafico: “Lionel Messi scoorde drie keer, ik bijna”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nicolas Tagliafico had woensdag met twee doelpunten een groot aandeel in de 3-0 overwinning van Ajax op AEK Athene en werd daarmee verkozen tot man van de wedstrijd. De Argentijn is trots op de prestatie van het team.

“Lionel Messi scoorde drie keer, ik bijna”, zegt Tagliafico na de wedstrijd tegen De Telegraaf. “Dat ik in mijn eerste Champions League-wedstrijd ooit twee doelpunten maak, is geweldig. Maar het allerbelangrijkste is dat we hebben gewonnen. En om eerlijk te zijn, was mijn tweede treffer een mislukte voorzet.”

Pages

Subscribe to Donny van de Beek