Donny van de Beek

Puzzelen: Komt Sturm Graz nog te vroeg voor Ajax?

Bron: www.ajaxlife.nl

Dolberg of Huntelaar...? Wie staat er woensdag? © Pro Shots

Puzzelen. Flink puzzelen. Dat is waar Erik ten Hag in aanloop naar het belangrijke treffen met Sturm Graz mee bezig is. Welke elf namen zet hij op het wedstrijdformulier woensdag? De coach lijkt er nog niet helemaal uit.

En dat laatste is ook niet zo gek. Donderdagmiddag speelde een groot deel van de beoogde basisopstelling tegen Wolverhampton Wanderers. Het werd 1-1.

Samenvatting Wolverhampton Wanderers - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoe staat Ajax ervoor, een aantal dagen voor de belangrijke seizoensopener tegen Sturm Graz? Het is lastig te zeggen. Donderdagmiddag speelde een groot deel van de beoogde basisopstelling tegen Wolverhampton Wanderers. Het werd 1-1.

Moeten we ons blindstaren op die uitslag? Nee. Toch is de vraag terecht of Sturm Graz niet te vroeg komt... Staf en spelers hebben nog flink wat werk te verrichten, zoveel is wel duidelijk. Tegen de Wolves oogde de ploeg op momenten wat lusteloos en niet iedereen leek even scherp. Maar is dat gek na een intensieve trainingsweek?

Matig Ajax speelt met Blind gelijk tegen Wolverhampton Wanderers: 1-1 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vanmiddag in de eerste oefenwedstrijd op het Engelse trainingskamp met 1-1 gelijkgespeeld tegen Wolverhampton Wanderers. Ajax begon aan de wedstrijd zonder nieuweling Tadic en de licht geblesseerden waaronder Schöne en Ziyech, maar in een sterke opstelling met De Ligt als aanvoerder. Desondanks waren de Engelsen in een matige eerste helft de bovenliggende partij. Licht tegen de verhouding in kwamen de Amsterdammers via een fraaie treffer van Donny van de Beek vlak voor rust wel op voorsprong.

Ajax maakt rugnummers seizoen 2018/2019 bekend

Bron: www.ajaxlife.nl

Tadic krijgt nummer 11 toebedeeld! © Ajax

Altijd weer een spannend moment, elk jaar weer! Ajax heeft de rugnummers voor het seizoen 2018/2019 bekend gemaakt. Bekijk snel welk nummer jouw favoriete speler toebedeeld heeft gekregen.

Er zijn wel wat opvallende zaken. We wisten al dat Daley Blind zijn oude nummer 17 terugkreeg. Dat heeft gevolgen voor Vaclav Cerny. Hij draagt komend jaar nummer 32. Ook opvallend: Hakim Ziyech behoudt rugnummer 10 en nieuwkomer Dusan Tadic trekt nummer 11 over de schouders, het oude rugnummer van Amin Younes.

Zes zaken die ons opvielen bij Wolves - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoever is Ajax? Het is nog altijd lastig te zeggen. © Pro Shots

Een groot deel van het beoogde eerste elftal van Ajax kwam donderdagmiddag niet verder dan 1-1 tegen Wolverhampton Wanderers. Is Ajax klaar voor Sturm Graz? Lastig te zeggen. Het was in elk geval geen hoogstaande wedstrijd, maar zoals altijd vallen er zaken op. Die hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet.

Door Floris Roos

Pages

Subscribe to Donny van de Beek