Donny van de Beek

Van de Beek over toekomst: “Gaan binnenkort op gesprek”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek genoot enorm van de huldiging donderdagmiddag. “Het was fantastisch. Wát een mensen en wat een geluid. Wat een feest was het. Mooier kon het bijna niet. Het was echt fantastisch”, laat hij weten aan VTBL.

#Nummer34

De vader en broer van Abdelhak Nouri waren ook aanwezig op het podium en dat zorgde voor veel kippenvel. “Het was mooi dat Appie’s familie hier ook was, maar ook lastig. Het was mooi hoe de fans ze ontvingen en hoe ze daar mee omgingen. Mij gaf het veel kippenvel als je de familie daar zo ziet staan, maar het was heel mooi!”

Overmars al druk bezig met volgend seizoen: “We willen Donny niet kwijt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De spelers en staf van Ajax sloot het lange en zware seizoen woensdagavond af met het behalen van de 34ste landstitel. Voor de selectie betekent dit dat ze eindelijk kunnen gaan uitrusten, maar voor Marc Overmars breken er drukke tijden aan. De directeur spelersbeleid heeft de uitdaging om volgend seizoen weer een even sterke selectie op de been te krijgen.

Ajax officieel landskampioen na simpele zege in Doetinchem

Bron: source

Zoals in de lijn der verwachtingen lag, heeft Ajax woensdagavond in Doetinchem de landstitel in de wacht gesleept. Alleen een nederlaag én een grote zege van PSV hadden roet in het eten kunnen gooien, maar dat gebeurde niet. Ajax won met 1-4 van De Graafschap en legde zo voor het eerst in vijf jaar weer beslag op de schaal. Het is de 34ste voor Ajax en daarmee eentje met emotionele waarde. Zoals Donny van de Beek al zei: deze titel is ook voor Appie Nouri.

Pages

Subscribe to Donny van de Beek