A1 in kwartfinale Youth League uitgeschakeld door titelhouder Chelsea

Ajax A1 is er niet in geslaagd de halve finale van de UEFA Youth League te bereiken. In de kwartfinale werd uit bij Chelsea met 1-0 verloren. Ajax was in de eerste helft de betere, maar moest over de volledige wedstrijd toch de meerdere erkennen in de titelhouder van vorig seizoen van de UEFA Youth League. Scott tekende op slag van rust voor de enige treffer van de wedstrijd. In de laatste minuten scoorde Ajax nog wel uit een hoekschop maar de goal werd discutabel afgekeurd vanwege het hinderen van de Chelsea-doelman. Chelsea treft in de halve finale nu Anderlecht. In de andere halve finale staan Real Madrid en Paris SG tegenover elkaar.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Matusiwa (67. Bakboord), De Ligt, Eiting, Dankerlui, El Mahdioui, Cerny, Nouri (77. Sierhuis), Walian (60. Kluivert), Van de Beek, Dekker