Tonny Bruins Slot ziet PAOK in laatste oefenwedstrijd moeizaam gelijkspelen

PAOK heeft in de laatste thuiswedstrijd in aanloop naar het duel tegen Ajax met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Cypriotische Apollon Limassol. Ajax scout Ajax Tonny Bruins Slot greep de gelegenheid aan om PAOK nogmaals aan het werk te zien.

In een gelijkopgaande wedstrijd leek er geen doelpunt te komen. Vijf minuten voor het einde kwam Apollon via een penalty op voorsprong. In de laatste minuut zorgde invaller Tziolis op aangeven van Biseswar alsnog voor de gelijkmaker voor PAOK.

Opstelling PAOK: Glykos, Matos, Crespo, Tzavellas, Leovac, Shakov, Cimirot, Pelkas, Campos, Koulouris, Rodrigues