Younes helpt meeste kansen om zeep van alle Eredivisie-spelers

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes is van alle Eredivisie-spelers de speler met de meeste schotkansen die onsuccesvol waren. De 23-jarige linksbuiten van Ajax kwam dit seizoen tot op heden nog niet tot scoren in de Eredivisie. Ook afgelopen zondag tegen sc Heerenveen presteerde Younes het om een aantal 100% kansen om zeep te helpen. Younes zelf onderkent het probleem en weet dat hij moet werken aan zijn trefzekerheid.

Younes heeft tot dusverre 29 keer een poging gewaagd om het net te vinden, zo telde FoxSports. Elf schoten daarvan waren op goal, twaalf schoten gingen naast of over en zes schoten werden geblokt voordat deze de doellijn bereikt hadden. In Europees verband is Younes wel succesvol. In twee duels met Celta de Vigo zag hij zijn schoten tweemaal het doel in vliegen. Vorig seizoen wist de linksbuiten in 27 wedstrijden acht keer het net te vinden. Hij scoorde toen wel in zijn tweede wedstrijd voor de club uit Amsterdam.

Likes(33)Dislikes(31)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/11/30/younes-helpt-meeste-kansen-om-zeep-van-alle-eredivisie-spelers/

Gegevens

Spelers: Amin Younes
Onderwerpen: Eredivisie, Doelpunt
Tags: Nieuws