Vakken 424 en 425 blijven leeg tijdens klassieker

Bron: www.ajaxlife.nl

Zondag spot je linksboven dus twee lege vakken. © Pro Shots

Hoewel de klassieker al tijden is uitverkocht, is de kans groot dat je zondag toch twee lege vakken ziet. De vakken 424 en 425 moeten leeg blijven, als gevolg van een straf naar aanleiding van de gewonnen klassieker van vorig seizoen.

De winnende uithaal van Riechedly Bazoer was prachtig, het ophangen van een pop van Kenneth Vermeer had beter achterwege kunnen blijven. De naweeën van deze actie zijn zondag zichtbaar, op die twee lege vakken.

De vakken 424 en 425 waren vorig seizoen nog onderdeel van de vaste stek van Vak410, dat de bewuste actie uitvoerde. Hoewel Vak410 niet meer bestaat, moet de straf van de KNVB nog wel worden uitgevoerd. En dus blijven die twee vakken leeg.

De vakken 424 en 425 vormen tegenwoordig het familievak. De kinderen en ouders die hier normaal zitten, hebben van Ajax bericht ontvangen en worden op andere stoelen in de Amsterdam Arena ondergebracht.

De kans is groot dat de lege vakken zondag opvallen en er vragen worden gesteld, maar dan is het antwoord alvast bekend.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21507

Gegevens