Bosz: “Het ging vandaag misschien wel te makkelijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz is ontevreden over het vertoonde spel van vandaag. Ajax won weliswaar met 4-0 van Go Ahead Eagles, maar er had volgens de hoofdtrainer veel meer ingezeten. “Ik wil vooral naar mijn eigen ploeg kijken. Ik vind dat wij beter kunnen spelen dan we vandaag hebben laten zien”, vertelt hij voor de camera van FOX Sports.

“We hebben 4-0 gewonnen, maar zonder echt groots te spelen. Misschien wel omdat het te makkelijk gaat. Dat ze denken dat we niet meer diep hoeven te lopen of ballen hoeven af te geven. Aan de andere kant is 4-0 een prima zege, maar er had meer ingezeten.”

In de laatste week speelt Ajax nog twee cruciale wedstrijden. Eerst donderdag tegen Olympique Lyon voor een plek in de finale van de Europa League en zondag tegen Willem II om misschien wel een wonder te laten uitkomen in de titelstrijd. “Wij zitten natuurlijk met het dubbele programma. Wat heerlijk is! In een fase waarin het seizoen beslist wordt en dat is vaak begin of midden mei. Als je dan nog steeds meedoet, dan doe je het gewoon goed.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-ging-misschien-te-makkelijk/