TSG: 'Laten Schreuder op dit moment niet gaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de interesse in Alfred Schreuder al duidelijk uitgesproken, maar voorlopig zit de beoogd assistent van Erik ten Hag nog bij TSG Hoffenheim. De Duitse club wil hem tot dusver niet laten gaan.

Hoffenheim is namelijk eerst op zoek naar een vervanger, maar er is nog geen geschikte kandidaat gevonden. 'We gaan hem alleen laten gaan als we iemand hebben die het zo goed als geruisloos kan overnemen. Dat is op dit moment niet het geval', aldus sportief directeur Alexander Rosen tegenover Kicker.

Julian Nagelsmann, coach van Hoffenheim, begrijpt het als Schreuder naar Amsterdam wil gaan. Hij trekt daarbij de vergelijking met Sandro Wagner, die eind vorig jaar naar Bayen Munchen vertrok. 'Alfred heeft ook een familie met drie kinderen, die hun vader zelden zien. Schreuder heeft intussen aangegeven dat hij open staat voor een overstap, maar hij zal niets willen forceren. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109636/tsg-laten-schreuder-op-dit-moment-niet-gaan

Gegevens